مواد لازم برای میگو هواری-میگو پلو جنوبی
400 گرم میگو
2 قاشق سوپ خوری زعفران
2 قاشق سوپ خوری گشنیز
1 عددپیاز
3 حبه سیر
2 قاشق سوپ خوری رب گوجه
3 پیمانه برنج
به میزان لازم زردچوبه
به میزان لازم نمک، فلفل
طرز تهیه میگو هواری-میگو پلوی جنوبی
ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با هم مخلوط کنید و نمک رو هم در ابتدا به پیاز ها بزنید و داخل تابه و با روغن داغ تفت دهید تا سرخ شوند.سپس نمک و فلفل و ادویه و همچنین زعفران آماده شده را هم به ان اضافه کنیدبعددر این مرحله میگو ها را هم اضافه کنید رب گوجه فرنگی را هم بهش اضافه کنید حتی می توانید به جای رب از خود گوجه فرنگی استفاده کنید برای اینکه خوب جا بیوفته یک لیوان آب بریزید شعله و حرارات گاز رو کم کنید تا خوب جا بیفتد ولی حواستان باشد میگو ها خیلی سرخ نشوند و رنگ عوض نکنند.در انتها گشنیز رو روی مواد بریزد و و به طور جداگانه برنج را درست کنید و قبل از اینکه بگذارید دم بکشد لایه لایه برنج رو با مواد اماده شده پر کنید و بگذارید ارام دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد میگو پلو
میگو پلو جزو غذای محلی - جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
میگو پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
میگو پلو ، طرز تهیه میگو هواری-میگو پلو جنوبی