شناسه : ۲۸۹۸۶۴۱  -   یکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۰۴
    
    طرز تهیه شیرینی مالبان مصری با انار، پرتقال، کیوی و لیمو (فیلم)
    
    در این ویدئو یک آشپز مصری با مواد اولیه شامل: یک فنجان آب پرتقال (برای طعم انار: ۱ فنجان آب انار برای طعم لیمو نصف فنجان آب لیمو و برای طعم کیوی ۱ فنجان آب کیوی) یک پیمانه شکر، یک سوم فنجان نشاسته ذرت، قاشق غذاخوری پوست پرتقال (و برای لیمو ۱ قاشق چایخوری پوست لیمو) کمی نمک لیمو و نصف قاشق چایخوری کره این شیرینی را درست میکند