سرویس سبک زندگی فردا: در این مطلب به نقل از بیتوته شما را با طرز تهیه 
خورش گردو آشنا میکنیم. 
 زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 30: 1 
 
مواد مورد نیاز برای 4 نفر:
 گوشت گوسفندی (خردشده)        300 گرم 
 گردو (4 پرشده)                         300 گرم
 پیاز (نگینی خردشده)                   1 عدد
 رب انار ملس                              یک دوم پیمانه 
زرشک                                       2 قاشق سوپخوری
فلفل                                         1 قاشق چایخوری
زردچوبه                                      1 قاشق چایخوری
نمک                                          1 قاشق چایخوری
روغن مایع                                   به میزان لازم 
طرز تهیه خورش گردو:
داخل قابلمهای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و 2 پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.
گردو را با مقداری روغن تفت دهید.
رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا جا بیفتد. سپس از روی حرارت برداشته، داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک بریزید.