ماهان شبکه ایرانیان

خورش گردو یک پیشنهاد متفاوت و مقوی

داخل قابلمه‌ای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و ۲ پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.

سرویس سبک زندگی فردا: در این مطلب به نقل از بیتوته شما را با طرز تهیه خورش گردو آشنا می‌کنیم.
 
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 30: 1
 
طرز تهیه خورش گردو 
 
مواد مورد نیاز برای 4 نفر:
 
 گوشت گوسفندی (خردشده)        300 گرم
 گردو (4 پرشده)                         300 گرم
 پیاز (نگینی خردشده)                   1 عدد
 رب انار ملس                              یک دوم پیمانه
زرشک                                       2 قاشق سوپخوری
فلفل                                         1 قاشق چایخوری
زردچوبه                                      1 قاشق چایخوری
نمک                                          1 قاشق چایخوری
روغن مایع                                   به میزان لازم

 
طرز تهیه خورش گردو:

داخل قابلمه‌ای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و 2 پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.

گردو را با مقداری روغن تفت دهید.

رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا جا بیفتد. سپس از روی حرارت برداشته، داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک بریزید.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان