سرویس سبک زندگی فردا: در این مطلب به نقل از بیتوته شما را با طرز تهیه
خورش گردو آشنا میکنیم.
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 30: 1
مواد مورد نیاز برای 4 نفر:
گوشت گوسفندی (خردشده) 300 گرم
گردو (4 پرشده) 300 گرم
پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد
رب انار ملس یک دوم پیمانه
زرشک 2 قاشق سوپخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه خورش گردو:
داخل قابلمهای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و 2 پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.
گردو را با مقداری روغن تفت دهید.
رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا جا بیفتد. سپس از روی حرارت برداشته، داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک بریزید.