ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک برگردان پرتقال خوش پخت و خوش طعم

اگر علاقه مند به کیک و دسرهای مخصوص هستید، در این بخش با طرز تهیه کیک برگردان پرتقال با یک دستور ساده را در این بخش مطالعه می‌کنید.

طرز تهیه کیک برگردان پرتقال خوش پخت و خوش طعم

اگر می‌ خواهید طعم متنوع از کیک‌ های خانگی را تجربه کنید، در این قسمت با طرز تهیه کیک پرتقال برگردان آشنا شوید. این کیک طعم فوق العاده‌ ای دارد.

نحوه تهیه کیک برگردان پرتقال

طرز تهیه کیک پرتقال برگردان خانگی:

این کیک با طعم و عطر پرتقال یک کیک مناسب فصل بوده و می‌ توانید برای شب‌ های خود این کیک را تهیه کنید. طرز تهیه کیک قطره بارن و کیک سوفله با طعم های ویژه را در لینک مطالعه نمایید.

مواد اولیه:

  • آرد قنادی: 225 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شکر: 75 گرم
  • کره: 120 گرم
  • پرتقال: 3 عدد
  • بکینگ پودر، وانیل: به میزان لازم
  • آب پرتقال: نصف لیوان
  • رست پرتقال: به میزان لازم
  • شکر: به میزان لازم

طرز تهیه کیک پرتقال برگردان:

برای آماده کردن این کیک ویژه و محبوب ابتدا باید پرتقال‌ ها را پوست کنده و به صورت ورقه‌ ای آنها را برش بزنید. شما می‌ توانید از قالب‌ های کمربندی نیز برای این کیک‌ ها استفاده کنید. کف قالب را کاغذ روغنی قرار داده و دو قاشق غذاخوری شکر روی قالب بریزید. در ادامه حلقه‌ های برش زده پرتقال را روی شکرها قرار دهید.

طرز تهیه کیک برگردان پرتقال

در قسمت بعدی باید به سراغ آماده کردن مواد مایع کیک بروید. کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. در ادامه با آن مقدار شکر اضافه کرده و با همزن ترکیب کرده تا کرمی و یکدست شود. در ادامه باید تخم مرغ‌ ها را به مواد خود اضافه کرده و با همزن برقی ترکیب کرده تا ترکیب شما کرمی رنگ و یکدست شود. وانیل خامه و مقداری آب پرتقال را به آن اضافه کنید.

شما می‌ توانید از رست پرتقال نیز در این ترکیب استفاده کرده مواد را مجدد با همزن برقی ترکیب کرده تا یکدست شود. آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کرده و چند مرتبه الک کنید و به آرامی به مواد اضافه نمایید. با استفاده از لیسک مواد را هم زده تا به خوبی ترکیب شود. توجه داشته باشید که مواد را در یک حالت هم زده تا بافت آن خالی نشود.

رسپی کیک برگردان پرتقال

در این‌ مرحله از طرز تهیه کیک برگردان پرتقال مواد کیک را روی قالب و روی رست‌ های پرتقال بریزید. قالب خود را درون فر دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار داده و بعد از پخت کیک آن را از قالب خارج کنید. در مرحله بعدی قالب را برگردانده و روی آن را با مواد دلخواه تزیین کنید.

شما می توانید از پرتقال، نارنگی، سیب، خرمالو و انواع میوه‌ ها برای این کیک استفاده کنید. تهیه کیک برگردان توت فرنگی کیک برگردان سیب و غیره نیز از انواع کیک‌ های مخصوص بوده که با طعم فوق العاده می‌توانید آن را تهیه کنید.

در صورت دلخواه برای اینکه طعم کیک شما ویژه‌ تر شود، می‌ توانید به آن مقداری پوست پرتقال رنده شده اضافه کرده که طعم و عطر بهتری به کیک شما می‌ دهد. شما می‌ توانید این کیک را در قالب‌ های مختلف سرو کرده و برای تزیین آن از مقداری پودر قند نیز استفاده کنید‌.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی