ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه نان کدو حلوایی سنتی در خانه

شما علاقه مندان به آشپزی و انواع نان های خانگی در این قسمت طرز تهیه نان کدو حلوایی را مطالعه می کنید. این نان دستور پخت ساده ای دارد و برای پذیرایی مناسب می باشد.

طرز تهیه نان کدو حلوایی سنتی در خانه

یکی از نان های سنتی محبوب با دستور تهیه ساده را در این‌ قسمت مطالعه می کنید. طرز تهیه نان کدو حلوایی مخصوص با یک دستور ساده در این قسمت را مطالعه کرده که یک نان گیلانی و محبوب می باشد. این نان برای میان وعده ها نیز عالی است.

نان کدو حلوایی سنتی:

این نان سنتی با ترکیب مربا و کره فوق العاده می شود. این نان مزه خوبی داشته و فوق العاده خوشمزه است. طرز تهیه نان سبزیجات با دستورهای ساده را در این بخش می خوانید.

نان کدو حلوایی

مواد اولیه:

  • آرد: 250 گرم
  • نمک: 2 گرم
  • شیر: 75 گرم
  • پوره کدو حلوایی: 75 گرم
  • دارچین: 1 دوم قاشق چای خوری
  • شکر: 12 گرم
  • کره: 18 گرم
  • مایه خمیر فوری: 3 گرم

طرز تهیه نان کدو حلوایی ویژه:

برای آماده کردن این نان مخصوص با طعم فوق العاده ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید. شکر نمک پودر مخمر و مقداری دارچین را با یکدیگر ترکیب کنید. درون کاسه بزرگ ریخته و به آن مقدار شیر اضافه نمایید. حالا با همزن دستی مواد را هم زده تا شکرها باز شده و ترکیب شما یکدست شود. مواد را حتماً درون ظرف بزرگ ریخته تا در زمان عمل آمدن و بیشتر شدن حجم مواد از ظرف نریزد.

بعد از یک دست شدن شیر با مواد باید کدو حلوایی را پخته و میکس کنید. درون میکسر ریخته و پوره آن را به مواد اضافه نمایید. کره را هم که در دمای محیط قرار داده‌ اید و باز شده به مواد افزوده و با آن ترکیب کرده تا مواد یکدست شده و بافت آن کاملاً یکدست شود.

مراحل تهیه نان کدو حلوای

در قسمت بعدی بعد از مخلوط کردن مواد به مدت 10 دقیقه باید آن را ورز داده تا خمیر به دست نچسبد. در این بخش باید از آرد پاشی استفاده کرده تا زمانی که خمیر منسجم شود.

خمیر را به کاسه‌ ای که چرب شده منتقل کرده و درون کاسه آن را به خوبی ورز دهید. در این صورت دیگر خمیر به دست نمی‌ چسبد و در حین ورز دادن نیز آن را آرد پاشی کرده تا خمیر خودش را بگیرد و دیگر به دست نچسبد. روی آن را یک سلفون کشیده و یک پارچه نخی قرار داده تا مواد مدت استراحت کند.

در قسمت بعدی مواد خمیر را به سطح آرد پاشی شده منتقل کرده و خوب ورز داده تا خمیر هوای اضافی آن خارج شود .خمیر را در محیط گرم قرار داده و بعد از اینکه حجم آن دو برابر شد، آن را ورز دهید. حالا باید قالب مناسب خمیر را انتخاب کنیم. کف قالب را چرب کرده و خمیر را درون آن بریزید.

مواد نان کدو حلوایی

برای اینکه روی سطح خمیر نقش ایجاد کنیم، می‌ توانید از تیغ کاتر یا چنگال نیز استفاده نمایید. نقش دلخواه را روی خمیر ایجاد کرده و روی آن را آرد پاشی کنید.

خمیر را درون فر دمای 190 درجه سانتیگراد قرار داده و زمان دهید تا پخته شود. بعد از طلایی شدن نان را از درون فر خارج کرده و سرو کنید. طرز تهیه نان کدو حلوایی به همین سادگی بوده و می‌ توانید یک نان مناسب برای میان وعده‌ های خود تهیه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی