طرز تهیه رشته ختایی که یک نوع شیرینی متنوع و ویژه است، را در این قسمت مطالعه می کنید. این دسر که یک دسر محبوب عربی و ترکی است، برای پذیرایی در مجالس نیز گزینه مناسبی می باشد.
رشته ختایی شیرینی متنوع:
شما با استفاده از رشته های کادایف می توانید انواع دسرها و شیرینی ها را تهیه کنید. در این بخش نیز با نحوه تهیه یکی دیگر از انواع شیرینی ها آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- رشته ختایی: 300 گرم
- گلاب: 2 قاشق غذاخوری
- پودر قند: 3 قاشق غذاخوری
- روغنمایع: 3 قاشق غذاخوری
- کره: 50 گرم
- پودر هل: 1 قاشق چای خوری
- پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل: 1 قاشق چای خوری
- گردو خرد شده: نصف پیمانه
طرز تهیه رشته ختایی:
در این قسمت شما علاقه مندان می توانید با مراحل تهیه این رشته و دسر آشنا شوید. شما می توانید انواع مغزهای مقوی مانند پسته بادام و گردو در این ترکیب استفاده کنید. ابتدا گردوها را با استفاده از دستگاه آسیاب خرد نمایید.
درون ظرفی به همراه مقداری شکر، پودر هل، دارچین مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. به آن مقداری پودر زنجبیل بزنید. گردو را نباید بیش از حد پودر کنید. تنها کافی است تا چند بار آن را ترکیب کرده در این صورت گردوی شما کمی خرد می شود.
در این مرحله از طرز تهیه رشته ختایی فر را از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. بعد از اینکه کار شما تمام شد، می توانید مواد خود را با مقداری گلاب ترکیب نمایید با قاشق مواد را ترکیب کرده تا یکدست شده و مواد شما با یکدیگر مزه دار شود. در ادامه روغن و کره را با یکدیگر ترکیب کنید. بهتر است کره و روغن را روی حرارت غیر مستقیم و یا حرارت کتری باز نمایید.
رشته های کاردایف را که از بیرون تهیه کرده اید، درون ظرفی ریخته و با مقداری کره و روغن ترکیب کنید. می توانید با استفاده از برس روی سطح رشته ها را خیس کنید. رشته ها را روی یک سطح قرار داده و به یکدیگر فشرده کنید.
روی آنها از مواد تهیه شده گردوی خود بریزید. برای اینکه در ادامه کار رول کردن رشته ها برای شما ساده شود. زیر مواد را یک ورق قرار دهید و بعد از اینکه مواد گردو را روی سطح کادایف ها ریختید با کمک کاغذ رشته ها را رول کنید.
در این مرحله باید دقت کنیم که رشتههای شما به یکدیگر چسبیده باشد و در زمان کره زدن آنها را زیاد ترکیب نکرده که از هم باز نشود و در زمان رول کردن راحت باشید کف یک سینی را کمی چرب کرده و رشتههای کادایف را که برش زده روی سینی قرار دهید
سینی را درون فر قرار داده و زمان دهید تا به خوبی طلایی شود. در ادامه که رشته ها آماده شد، می توانید آنها را درون یک شهد ملایم که کمی شیرین است قرار دهید.
برای آماده کردن این شهد نیز می توانید از مقداری گلاب آب شکر و زعفران استفاده کنید. برای اینکه درون ترکیب مواد شکر دارید، می توانید شهد آن را کمتر شیرین کنید.