ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه حلقه اکلر خوشمزه و حرفه ای

با طرز تهیه حلقه اکلر در این قسمت همراه ما باشید. این شیرینی خامه ای دستور ساده ای داشته و با طعم و مزه فوق العاده برای پذیرایی شما مناسب است.

طرز تهیه حلقه اکلر خوشمزه و حرفه ای

برای آماده کردن انواع از شیرینی جات و کیک‌ های متنوع خانگی حتماً در آرگا ما را دنبال کنید. در این قسمت نیز با طرز تهیه حلقه اکلر با یک دستور مخصوص آشنا خواهید شد.

رسپی حلقه اکلر

رسپی حلقه اکلر:

این رسپی مخصوص به یک شیرینی خامه ای مغزدار بوده که طعم متنوع و خوشمزه ای دارد. در این قسمت نحوه تهیه و آماده سازی این شیرینی خوشمزه را مطالعه خواهید کرد. طرز تهیه شیرینی کوکونات و شیرینی نان چایی با رسپی های مختلف را در ادامه مطالعه می کنید.

مواد اولیه:

  • آرد: 250 گرم
  • تخم مرغ: 7 عدد
  • آب: 400 میلی لیتر
  • بکینگ پودر: 1 دوم قاشق چای خوری
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 3 قاشق سوپ خوری

مواد درون حلقه:

  • موز: 3 عدد
  • پودر قند: برای تزیین
  • خامه فرم گرفته: 500 گرم

روش پخت حلقه اکلر

طرز تهیه حلقه اکلر:

این شیرینی با یک رسپی ساده تهیه می‌ شود. ابتدا باید آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کرده و چند مرتبه الک کنید. در قسمت بعدی آب و شکر را درون قابلمه ریخته و با یکدیگر مخلوط نمایید، روی حرارت گذاشته تا شکر درون آب حل شود. در قسمت بعدی کره و روغن را به مواد خود اضافه دهید و زمان داده تا مواد بجوشد.

در قسمت دیگر باید مواد را کاملا یکدست کنید. حالا باید مخلوطی از آرد را چند مرتبه به مواد خود افزوده و با قاشق آن را ترکیب کنید تا یکدست شده و خمیر شما به دست آید.

بعد از اینکه خمیر شما خنک شد، باید درون کاسه‌ ای ریخته و با همزن مواد را هم بزنید. تخم مرغ‌ ها را درون کاسه شکسته خوب هم بزنید تا از یکدیگر باز شود. حالا با آن مواد وانیل را اضافه کرده و یک بار دیگر مجدد ترکیب کرده تا عطر وانیل بوی تخم مرغ‌ ها را بگیرد.

طرز تهیه حلقه اکلر

در این بخش از طرز تهیه حلقه اکلر باید مواد خود را درون یک قیف بریزید. با استفاده از ماسوره درشت قیف را پیچیده و خمیر را به شکل شکوفه‌ های یک دست و به صورت زنجیره‌ ای دور تا دور قالب تارت خود بریزید. اگر قالب تارت ندارید، یک کاغذ روغن کف سینی فر قرار داده و به صورت دایره ای دور تا دور را به همین شکل زنجیره ای بچینید.

حالا سینی فر را درون فر دمای 180 درجه قرار داده تا مواد شما پخته شده و طلایی شود. بعد از اینکه شیرینی شما درون فر پخته شد و پف کرد، از درون فر خارج کرده و با استفاده از چاقوی تیز آن را از میانه به صورت اریب برش بزنید. در قسمت بعدی نوبت به پر کردن شیرینی با خامه می‌ رسد.

در ادامه باید لایه های موز را روی سطح شیرینی قرار داده و خامه کشی کنید. مقداری پودر قند نیز به مواد اضافه نمایید. حالا لایه دوم را روی سطح خامه‌ ها قرار داده و سطح بالایی را با استفاده از شکلات بنماری شده یا پودر قند تزیین کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی