ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ترشی دانموجی به روش کره ای و ایرانی

طرز تهیه ترشی دانموجی با یک دستور کاربردی در این قسمت قرار دارد. این ترشی ویژه کره ای با تری های مخصوص تهیه می شود و یک ترشی ترد است.

طرز تهیه ترشی دانموجی به روش کره ای و ایرانی

برای اینکه انواعی از ترشی‌ ها با طعم‌ های متنوع و جدید را تجربه کنید، حتماً در این قسمت همراهمان باشید. در این بخش می‌ توانید با طرز تهیه ترشی دانموجی ما را همراهی کنید. این ترشی یک ترشی مخصوص کره‌ای است.

طرز تهیه ترشی دانموجی

طرز تهیه ترشی دانموجی به روش کره‌ای:

این ترشی که یک ترشی مخصوص کره‌ ای بوده در واقع با ترب کوهی مخصوص تهیه می‌ شود. شما می توانید با طرز تهیه ترشی گوجه و ترشی خرفه همراه ما باشید.

مواد اولیه:

  • ترب سفید: 4 عدد
  • فلفل سیاه، زردچوبه، نمک: به میزان لازم
  • آب: 1 لیوان
  • سرکه سفید: 3 چهارم لیوان
  • شکر: چند قاشق

طرز تهیه ترشی دانموجی:

برای آماده کردن این ترشی ویژه ابتدا باید ترب را تهیه کنید. ترب‌ های کوهی کره‌ای که مخصوص کره هستند، را آماده کرده و پوست بگیرید. آن را شسته و به صورت حلقه برش بزنید.

برای اینکه ترشی شما کپک نزند، ابتدا باید زمان دهید تا ترب‌ ها به خوبی آبش گرفته شود و بعد ترشی را آماده کنید. در ادامه این قسمت که ترب‌ ها را خرد کردید، مقداری نمک روی آنها ریخته و با دست به خوبی ورز دهید تا نمک به خورد ترب ها برود.

مواد اولیه ترشی دانموجی

آماده کردن این ترشی مراحل گام به گامی دارد. مرحله اول باید سبزیجات این ترشی را از قبل آماده کنید. سبزیجات را به خوبی شسته خشک کرده و بعد از اینکه آب آنها کشیده شد، آن را به صورت ورقه‌ ای برش بزنید.

برای بهتر شدن این ترشی می‌ توانید از قبل آن را با مقداری نمک و فلفل تند مزه‌ دار کنید. در ادامه باید یک قابلمه را روی حرارت بگذارید به آن مقداری نمک و سرکه اضافه کرده و بعد از اینکه آب به جوش آمد، به آن کمی شکر بزنید. در ادامه ترب‌های خود را می‌ توانید درون این محلول بیندازید.

زمانی که ترب‌ ها را درون قابلمه می‌ اندازید، تنها 2 تا 3 دقیقه کافی است که مواد روی حرارت باقی بماند. بعد می‌ توانید آن را از روی حرارت برداشته و درون شیشه‌ های سرو بریزید.

در دستور دیگر برای تهیه این نوع ترشی ابتدا می‌ توانید محلول آن را تهیه کرده و بعد مواد ترشی را درون شیشه بریزید. به این صورت که ترب‌ ها را به همراه سیر فلفل تند و انواع دیگر از سبزیجات و ادویه‌ های طعم دهنده خود درون شیشه ریخته و بعد از محلولی که آماده کرده روی آن می‌ ریزید.

حالا شیشه را کنار گذاشته تا هوا اضافی آن خارج شود. در ادامه می‌ توانید درب شیشه را به خوبی بسته و بعد از اینکه خنک شد، ترب‌ ها را درون یخچال نگهداری کنید. این ترشی یک ترشی ترد و محبوب و فوق العاده است.

ترشی دانموجی

طرز تهیه ترشی ترب ایرانی:

در واقع یک ترب کوهی مخصوص کره بوده و اگر نمی‌ توانید آن را به راحتی تهیه کنید، می‌ توانید از تربچه‌ های ایرانی استفاده کنید. برای تهیه تربچه‌ های ایرانی نیز به همین شیوه عمل می‌ کنید.

بعد از اینکه تربچه‌ های خود را به صورت ورقه‌ ای برش زدید، کنار گذاشته و محلول خود را آماده کنید. سرکه نمک را با یکدیگر ترکیب کرده روی حرارت بگذارید و بعد از اینکه به جوش آمد، از روی حرارت بردارید.

حالا تربچه‌ ها به همراه سیر و مقداری ادویه را درون شیشه بریزید. در ادامه که کمی محلول شما از دم افتاد، روی مواد ترشی درون شیشه ریخته و کنار بگذارید تا به خوبی هوای اضافی آن خارج شود. درب آن را قرار داده و درون یخچال به مدت یک هفته نگه دارید و بعد می‌ توانید استفاده کنید.

طرز تهیه دانموجی ترشی محبوب کره‌ای به همین سادگی بوده و شما می‌ توانید یک ترشی مخصوص داشته باشید. این ترشی جدید را حتی می‌ توانید در بازار به فروش برسانید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان