ماهان شبکه ایرانیان

یکی از برنامه های شهرداری لنگرود را اجرای سالانه ۱۲۰ هزار مترمربع آسفالت دانست

شهردار لنگرود مدیریت شهرس را نیازمند حمایت شورا و سایر مدیران دستگاه ها دانست و گفت: به دنبال اولویت بندی مشکلات شهر لنگرود هستیم تا در بازه زمانی مشخص، این مشکلات را برطرف کنیم.

یکی از برنامه های شهرداری لنگرود را اجرای سالانه 120 هزار مترمربع آسفالت دانست

صادق صادق پور در گفتگو با خبرنگارخبرآنلاین گیلان یکی از برنامه های شهرداری لنگرود را اجرای سالانه 120 هزار مترمربع آسفالت دانست و افزود: از ابتدای سال تاکنون 186 هزار مترمربع آسفالت معابر را انجام دادیم که بیش از تعهد بود و یک مناقصه 40 هزار مترمربعی در دست اقدام داریم و عملیات اجرایی آن از نیمه دوم بهمن ماه آغاز می شود.

تاکید وی بسیاری از کوچه ها و خیابان ها را همچنان نیازمند روکش آسفالت دانست و عنوان کرد: 10 سال زمان نیاز داریم تا کلیه خیابان ها و معابر شهر لنگرود را آسفالت کنیم. شهردار لنگرود مدیریت شهرس را نیازمند حمایت شورا و سایر مدیران دستگاه ها دانست و گفت: به دنبال اولویت بندی مشکلات شهر لنگرود هستیم تا در بازه زمانی مشخص، این مشکلات را برطرف کنیم. صادق پور برخی از مشکلات را مربوط به گذشته و برخی دیگر را روزانه دانست و تاکید کرد: آسفالت یکی از پروژه های مستهلکی بوده و روزانه نیازمند توجه و برنامه ریزی است، اما مشکل آبگرفتگی خیابان آزموده لنگرود، چندین دهه وجود دارد و تا پایان سال رفع خواهد شد. وی با اشاره به مشکل ورود بخشی از فاضلاب شهر به رودخانه، ادامه داد: 50 تا 60 درصد بودجه سالانه شهرداری صرف هزینه های جاری می شود و مابقی به پروژه های عمرانی اختصاص می یابد که از تعدد برخوردار است لذا نیازمند اعتبارات استانی و ملی برای ساماندهی فاضلاب لنگرود هستیم.

شهردار لنگرود با بیان اینکه خیابان چمران به دلیل رانش مسدود شده است، افزود: پیمانکار چند روزی است که کار را آغاز کرده؛ البته به دلیل وجود بافت تاریخی و6 فرسوده در این منطقه، با مشکلاتی مواجه هستیم و قرار شده تا پنج ماه آینده این کار را به اتمام برسانیم. وی احداث پارک بانوان را نیازمند تملک اراضی دانست و یادآور شد: آماده اختصاص بخشی از پارک فجر لنگرود به ورزش بانوان هستیم؛ بازار روز لنگرود نیز به منطقه باغ ملی و میدان نماز منتقل شده و لذا از شهروندان انتظار داریم برای رونق این بازار، اهتمام داشته باشند تا بتوانیم ساماندهی بازار شهر را انجام دهیم. صادق پور یکی از معضلات بزرگ لنگرود را زباله و پسماند دانست و خاطرنشان کرد: ساماندهی زباله دو بخش دارد و در حوزه مدیریت شهری بر آموزش تفکیک از مبدا تمرکز داریم و از ظرفیت مدارس و مساجد برای اطلاع رسانی به خانواده ها استفاده می کنیم. از خانواده ها نیز می خواهیم در مدیریت پسماند با شهرداری همکاری کنند.

شهردار لنگرود با بیان اینکه اپلیکیشن تفکیک زباله برای استفاده شهروندان لنگرودی فعال است، افزود: امکان فروش زباله خشک از درب منازل وجود دارد؛ شهرداری طی دو سال گذشته اقدام به ایجاد جایگاهی در محل دفت موقت، برای تبدیل زباله تر به کود کرده است. وی لنگرود را دارای کارخانه کمپوست در حال احداث دانست و بیان کرد: این کارخانه دارای پیشرفت 66 درصدی بوده و برای تکمیل نیازمند تخصیص اعتبارات مناسب ملی است. صادق پور با بیان اینکه در پهنه لنگرود روزانه 100 تا 120 تن زباله تولید می شود، تاکید کرد: با راه اندازی کارخانه کمپوست 120 تنی، علاوه بر زباله های روزانه، زباله هایی که از قبل در لندفیل منطقه مادیان گوابر وجود داشت نیز به این کارخانه آورده می شود. وی با اشاره به نقش یک شرکت دانش بنیان حوزه پسماند در کاهش 10 تا 15 تنی زباله روزانه شهر لنگرود، عنوان کرد: تبدیل زباله های تر به کود در حال انجام است. پس از جداسازی زباله های تر و خشک، زباله تر را در اختیار این شرکت قرار می دهیم و کود تولید شده قابل فروش و عرضه به بازار است و به راحتی برای فضای سبز و باغات مورد استفاده قرار می گیرد. لنگرود با تاکید بر لزوم گسترش فعالیت این شرکت دانش بنیان، ادامه داد: این شرکت نیازمند زمین است تا زباله های تر بیشتری را تبدیل به کود کند. وی با بیان اینکه حل مشکل آبگرفتگی شهر لنگرود نیازمند 3000 متر لوله گذاری است، گفت: طبق برنامه پیش بینی شده، تا پایان سال این پروژه به اتمام خواهد رسید.

46

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان