ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه تجکی شیرینی مخصوص و محبوب سیستان و بلوچستان

طرز تهیه تجکی بلوچستانی با یک دستور ساده را در این بخش مطالعه خواهید کرد. این شیرینی فوق العاده برای وعده های غذایی شما مناسب است.

طرز تهیه تجکی شیرینی مخصوص و محبوب سیستان و بلوچستان

برای اینکه نحوه تهیه انواع شیرینی‌ های سنتی و محلی را آموزش ببینید، حتماً در آرگا همراهمان باشید. در این قسمت طرز تهیه تجکی که شیرینی مخصوص و محبوب سیستان و بلوچستان است، آشنا می‌ شوید.

طرز تهیه نان تجکی

شیرینی تجکی مخصوص:

این شیرینی که با یک دستور فوق العاده تهیه می‌ شود، یک رسپی ساده دارد و برای مهمانی‌ های شما گزینه مناسبی است. یک شیرینی مخصوص و محلی که مخصوص مناطق سیستان و بلوچستان می‌ باشد. طرز تهیه نان چایی و نان تورتیلا و شیرینی های دیگر را در لینک مطالعه کنید.

این شیرینی مقوی و پرخاصیت با آرد جوانه گندم تهیه شده و به همین دلیل برای کودکان نیز مناسب می‌ باشد. یک شیرینی و میان وعده بسیار سالم و مقوی که توصیه می‌ کنیم، حتماً در وعده‌ های خود داشته باشید.

 

مواد اولیه:

  • آب: به میزان لازم
  • آرد جوانه گندم: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • آب: به میزان لازم

طرز تهیه تجکی بلوچستانی:

این شیرینی مانند سمنو بوده و طعم و مزه‌ ای مانند: سمنو دارد. شما می‌ توانید در ادامه نحوه تهیه این شیرینی را در ادامه آموزش ببینید. خمیر تجاکی را مانند خمیر نان تهیه کنید. یعنی آرد جوانه گندم را به همراه آب ترکیب کرده و مقداری کم نمک اضافه کنید. در ادامه خمیر را کنار گذاشته تا به عمل آید. مواد آرد و آب را به حدی با یکدیگر ترکیب کنید که یک خمیر یک دست و لطیف داشته باشید.

روش تهیه نان تجکی

اگر احساس می‌ کنید که خمیر شما به دست می‌ چسبد، می‌ توانید به آن مقدار بیشتری آرد اضافه کرده تا حدی که خمیر دیگر به دست نچسبد و به راحتی بتوانید آن را ورز دهید. برای این کار می‌ توان از مقداری آرد گندم نیز استفاده کرده، ترکیب آرد گندم و آرد جوانه گندم می‌ تواند یک بافت لطیف شیرینی شما بدهد.

حالا در ادامه خمیر خود را روی یک سطحی آرد پاشی شده پهن کرده و مجدد ورزید. خمیر ورز داده شده را مانند نان پهن کرده و در یک قابلمه روغن دو طرف آن را سرخ کنید. درب تابه را قرار داده تا با حرارت ملایم نان‌ ها پخته شود.

اگر نمی‌ خواهید نان بیش از حد روغن داشته باشد، کف تابه نچسب را با مقداری روغن چرب کرده و بعد نان را درون آن بگذارید و درب تابه را قرار دهید. شما می‌ توانید از مقداری روغن یا کره گیاهی نیز استفاده کنید. روی سطح خمیر را باید چند سوراخ و شیار ایجاد کرده تا در زمان پخت بافت بهتری داشته باشد.

رسپی نان تجکی

این نان باید با حرارت ملایم پخته شود. در گذشته این نان را با حرارت ملایم زغال تهیه می‌ کردند. یک نان مخصوص و محبوب که طعم بسیار خوشمزه‌ ای دارد. شما می‌ توانید با نحوه تهیه انواع از نان‌ ها و شیرینی‌ های محلی دیگر در آرگا همراه ما باشید.

این نان به دلیل جوانه گندم برای معده و سیستم گوارشی بدن بسیار مناسب است. افرادی که نمی‌توانند به خوبی نان را هضم کنند، این نان و شیرینی برای آنها مناسب می‌ باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان