ماهان شبکه ایرانیان

فوت و فن های روغن انداختن خورش کرفس

خورش کرفس یکی از خورش های محبوب به شمار می رود به ویژه اگر نکات روغن انداختن خورش کرفس رعایت شود این محبوبیت دو چندان می شود. برای اطلاع از این نکات با ما همراه باشید.

فوت و فن های روغن انداختن خورش کرفس

هنگام تهیه خورش کرفس رعایت برخی نکات می تواند به روغن انداختن خورش کرفس و مجلسی شدن آن بیشتر کمک کند. در این مطلب قصد داریم شما را با این نکات آشنا نماییم تا همه از خوردن آن لذت ببرند.

مهمترین نکات روغن انداختن خورش کرفس

خورش های ایرانی ترکیبی ماهرانه از گوشت و انواع حبوبات یا سبزیجات هستند که با قوام پیدا کردن عطر و طعم بی نظیری پیدا می کنند. خورش کرفس شبیه خورش قورمه سبزی و خورش قیمه یکی از خورش های مفید و مقوی ایرانی می باشد که اگر به درستی تهیه شود و برخی نکات در آن رعایت گردد طعم مجلسی و محبوبی پیدا می کند.

این نکات ساده و کاربردی هستند و سبب روغن انداختن خورش می شوند. می توانید خورش کرفس را با حبوبات یا بدون حبوبات درست کنید. این خورش برای رفع گرمازدگی و عطش توصیه می شود. در ادامه به مهمترین نکات برای روغن انداختن این خورش اشاره می شود.

1. از کرفس تازه استفاده کنید.

برای خوشمزه تر شدن خورش بهتر است از بین برگ های کرفس برگ های نرم و تازه تر را انتخاب کنید. بعد از شستن برگ ها، حتما اجازه دهید در آبکش کمی خشک شده سپس آن را به اندازه های یکسان خرد کنید. در غیر این صورت خورش آب می اندازد. انتخاب درست سبزی کرفس و نعنا اهمیت زیادی دارد. سبزی کرفس نازک و ترد را انتخاب کنید.

2. نعناع و جعفری اضافه کنید.

استفاده از کرفس به تنهایی سبب آبکی شدن خورش می شود. بنابراین بهتر است ترکیب جعفری تازه و کمی نعناع خشک در آن استفاده تا خورش کرفس غلیظ و خوش رنگ تر شود. دقت کنید سرخ شدن زیاد جعفری عطر و طعم آن را کاهش می دهد. مانند بیشتر سوپ ها جعفری را در اواخر پخت خورش کرفس اضافه کنید.

3. به خورش کرفس زمان بدهید.

راز جا افتادن بیشتر خورش های ایرانی پخت طولانی آن ها می باشد. از این رو بهتر است خورش کرفس را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید حدود 2.5 تا 3 ساعت بپزد. خورش به آرامی باید جا افتاده تا روغن بیندازد. البته می توانید این خورش را در زودپز نیز تهیه کنید.

ولی باید مراقب باشید آب آن خشک نشود. دقت کنید که کرفس بیش از حد به پخت نیاز ندارد وگرنه کاملا له می شود و روی طعم و ظاهر خورش تاثیر منفی می گذارد.

4. به خورش آب زیادی اضافه نکنید.

از نکات مهم دیگر در پخت حرفه ای خورش کرفس و به روغن افتادن این خورش آن است که نباید در تهیه خورش آب زیادی به آن اضافه کنید. کرفس و ساقه سبزی آب زیادی دارند. بعد از این که روی حرارت هم قرار بگیرد خوش آب می اندازد. بنابراین لازم نیست خیلی آب اضافه کنید.

5. خورش را هنگام پخت هم نزنید.

راز دیگر به روغن افتادن خورش کرفس این است که خورش را هنگام پخت هم نزنید. در صورت نیاز کمی قابلمه را تکان دهید. می توانید از تکنیک افزودن یک تکه یخ برای این خورش نیز استفاده کنید. با اضافه کردن یخ به خورش در حال جوش شوک ایجاد شده و روغن خورش کرفس آزاد می شود.

6. گوشت گوسفندی استفاده کنید.

استفاده از گوشت گوسفندی در خورش کرفس سبب خوشمزه تر شدن غذا می شود. ضمنا نسبت به گوشت گوساله سریعتر می پزد و می توان زودتر خورش را آماده کرد. البته در صورت تمایل می توانید از راسته یا مغز ران گوساله هم استفاده کنید. از گوشت استخوان دار و تازه استفاده تا خورش خوشمزه تر شود.

همچنین مانند بقیه خورش ها می توانید به جای آب از عصاره گوشت حل شده استفاده کنید. این ترفند سبب می شود خورش در پایان پخت طعم بهتری پیدا کند. البته عصاره گوشت نمک زیادی دارد بنابراین به میزانی اضافه که خورش شما شور نشود.

توصیه می شود گوشت را به همراه پیاز زیاد تفت داده تا رنگ آن به سفیدی بزند و در مراحل انتهایی پخت نمک را اضافه وگرنه گوشت خوب نمی پزد.

7. به خورش طعم بیشتری ببخشید.

اگر دوست دارید طعم خورش کرفس شما ترش شود می توانید به دلخواه از آبغوره یا آب نارنج استفاده کنید. ضمنا از لیمو عمانی هم می توان استفاده کرد ولی از قبل لیمو را در آب خیسانده و با چنگال سوراخ کنید. بعد در نیم ساعت انتهایی پخت خورش لیمو را اضافه تا خورش تلخ نشود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان