اگر به دنبال دستورهای ساده و متنوع از کباب های خانگی هستید، حتما در این قسمت با طرز تهیه کباب بناب مخصوص همراه ما باشید. این کباب متعلق به منطقه بناب بوده و به دلیلی رسپی مخصوص این منطقه با این نام شناخته می شود.
کباب بناب محبوب:
این کباب ویژه با یک رسپی خوشمزه و عالی طعم فوق العاده ای داشته و می تواند برای شما یک گزینه مناسب باشد. در ادامه این قسمت نحوه تهیه این کباب را مطالعه می کنید. شما در لینک با طرز تهیه کباب تابه ای و کباب ترش آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- فیله گوسفندی: 400 گرم
- کره: 50 گرم
- راسته گوساله: 400 گرم
- پیاز سفید: 3 عدد
- فلفل و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه کباب بناب:
این کباب ویژه یک رسپی ساده و آسان دارد. شما می توانید در این قسمت نحوه تهیه این کباب محبوب خانگی را مطالعه کنید. این کباب با ساطور خرد می شود و به همین دلیل بافت مخصوص دارد. باید یک ساطور تیز و بزرگ برای آماده کردن گوشت داشته باشید تا بافت گوشت شما نه خیلی خمیری و نه خیلی نگینی باشد.
همچنین در صورت نبود ساطور می توانید از گوشت چرخی را چرخ درشت تر استفاده کنید، یا گوشت را یک مرتبه چرخ نمایید، تا بافت درشت آن باقی بماند. پیاز را نیز جداگانه چرخ کرده و بعد از اینکه آب آن را گرفتید، به مواد گوشت چرخ شده خود اضافه کنید.
مقداری فلفل، نمک و زردچوبه به کباب های خود بزنید. حالا باید مایه کباب خود را به مدت 10 دقیقه به دست به خوبی ورز دهید. این کار موجب شده تا انسجام و بافت مواد شما بهتر شود.
حالا در ادامه مایه کباب ها را چند ساعتی درون یخچال قرار داده و زمان دهید تا گوشت مزه دار شده و بافت منسجم تری بگیرد. بعد از خارج کردن مواد از یخچال نیز باید آن را کمی ورز دهید.
در این مرحله یک سری سیخ های بزرگ و پهن استفاده کنید. به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته و روی سیخ بکشید. برای اینکه راحت تر این کار را انجام دهید، باید ابتدا دست خود را خیس کرده و بعد مواد را روی سیخ پهن کنید.
انتهای کباب را با شصت خود بسته و خوب روی سیخ فیکس کنید تا در زمان حرارت دادن از قسمت انتهایی باز نشود و روی ذغال نریزد. حالا بک منقل آماده کرده و بعد از اینکه آتش را روشن کردید، سیخ ها را روی آن قرار داده و با حرارت ملایم بزنید تا کباب به آرامی پخته و مغزپخت شود.
طرز تهیه کباب بناب به همین سادگی بوده و شما می توانید یک کباب خوشمزه خانگی داشته باشید. برای اینکه یک کباب ابدارا داشته باشید، باید از مقدار بیشتری دنبه استفاده کنید. مواد را روی حرارت ملایم و به مدت کم پخته تا مواد آبدار باشد.
این کباب در کنار انواع پلو و نان سرو می شود. در کنار این کباب می توانید از مقداری سبزی، ترشی و مزه های مختلف دیگر استفاده کنید. نوشیدنی مخصوص این نواحی در کنار این غذا دوغ های محلی پرچرب بوده که با سبزی های خشک معطر مزه دار می شود.