ماهان شبکه ایرانیان

برگزاری دوسالانه‌های ملی و بین‌المللی در شیراز

معاون هنری وزیر ارشاد از برگزاری دوسالانه‌های ملی و فراملی در شهر شیراز خبر داد.

برگزاری دوسالانه‌های ملی و بین‌المللی در شیراز

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نادره رضایی در آیین گشایش جشنواره هفدهم تجسمی فجر در شهر شیراز از برگزاری دوسالانه‌های هنری در این شهر خبر داد.

بر اساس گزارش روابط عمومی هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، نادره رضایی در این مراسم، ضمن ابراز خوشوقتی از حضور در شهر شیراز گفت: استان فارس از مستعدترین شهرهای کشور برای برگزاری رویدادهای هنری است و از سال آینده، برخی از دوسالانه‌های ملی و فراملی در شهر شیراز برگزار خواهد شد.

بهرام کلهرنیا، مدیرکل هفدهمین جشنواره تجسمی فجر نیز در آیین افتتاحیه این جشنواره با تشکر از معاون هنری وزیر ارشاد گفت: پشتیبانی‌های خانم رضایی به ما جرات داد تا خلاف عادت مرسوم جشنواره برنامه‌ریزی کنیم. وی ضمن ادای احترام به شیراز و مردم این شهر افزود: ما سرو جشنواره را به سرزمین سروناز شیراز آورده‌ایم.
کلهرنیا ادامه داد: آثاری که از شیراز به جشنواره رسید، به قدری قوی بود که تصمیم گرفته شد جشنواره از اینجا آغاز شود. مردم شیراز نماینده کل مردم ایران و پیشاهنگ برگزاری جشنواره تجسمی هستند.

در مراسم آغاز به کار جشنواره هفدهم تجسمی، مهدی رنجبر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس نیز در سخنانی کوتاه، ضمن خیر مقدم به حضار با مقایسه میان هنرهای تجسمی با دیگر هنرها نظیر ادبیات و سینما گفت: هنرهای تجسمی بسیار تاثیرگذار و ماندگارترند.

برگزاری دوسالانه‌های ملی و بین‌المللی در شیراز

همچنین محمدجواد زارع مهذبیه، دبیرهنری بخش «سرزمین من» جشنواره در استان فارس، آمار آثار ارسال شده در استان فارس را برشمرد و گفت: در مجموع، 130 اثر به دبیرخانه جشنواره در استان فارس رسید که 56 اثر از 25 هنرمند در نمایشگاه حضور دارند.  

گفتنی است در آیین گشایش جشنواره هفدهم در شیراز، نماینده مردم این شهر در مجلس شورای اسلامی، نماینده استانداری و سایر مقامات حضور داشتند.
نکته قابل توجه و تحسین برانگیز آیین گشایش، سخنرانی‌های موجز مدعوین بود که با استقبال حضار مواجه شد. همچنین شرکت‌کنندگان در این مراسم پس از آنکه مجری، از برگزاری مراسم افتتاحیه خارج از پایتخت از مسئولین تشکر کرد، با تشویق گرم خود، این روند را تایید کردند.

5757

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان