پاستا یکی از انواع غذاهای محبوب و مخصوص بوده که رسپی های جذابی دارد. شما علاقه مندان به آشپزی های جدید در این قسمت با طرز تهیه پاستا قالبی خوشمزه آشنا می شوید.

طرز تهیه پاستا قالبی:
این پاستا در قالب کیک نیز تهیه می شود. برای پذیرایی و مجالس شما این نوع پاستا ایده جذاب و خاصی است که می توانید با رسپی ها و طعم های متنوعی آن را تهیه کنید. طرز تهیه پاستا مانیکوتی و پاستا رژیمی را در لینک مطالعه نمایید.
مواد اولیه:
- پاستا لوله ای: 400 گرم
پودر موسیر: 1 قاشق مرباخوری
ژامبون مرغ: 200 گرم
پودر سیر: 2 قاشق چای خوری
پنیر پیتزا: 600 گرم
آویشن: به میزان لازم
سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
سس لازانیا: با میزان لازم
جعفری: 3 قاشق غذاخوری
- نحوه پخت لازانیا در قالب:
ابتدا درون قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت گذاشته تا آب بجوشد. حالا در ادامه مقداری نمک درون قابلمه ریخته و پاستاها را درون قابلمه بریزید. روی حرارت زمان داده تا پاستا درون قابلمه نرم شود. پاستا را از روی حرارت برداشته و آبکشی کنید. در ادامه به آن مقداری آب سرد اضافه کرده تا پاستا خیلی نرم نشود.

قالب مورد نظر خود را با استفاده از فویل بپوشانید. قسمت اضافی فویل را خارج از قالب قرار دهید. پاستاهای آبکشی شده را دور تا دور قالب بچینید. بعد از چیدن قالب به سراغ مواد میانی آن بروید.
تابه ای روی حرارت گذاشته و مقداری روغن درون آن ریخته و زامبوت های مرغ نگینی شده را درون آن ریخته و تفت دهید. در ادامه به مواد خود مقداری آویشن، پودر سیر، پودر موسیر اضافه کرده و تفت دهید تا عطر مواد بلند شود.
جعفری خرد شده و سس لازانیا را به مواد اضافه کرده و خوب ترکیب کنید. روی مواد پاستای خود مقداری پنیر پیتزا بزنید. اضافی فویل را روی سطحمواد برگردانده و قالب خود را به مدت نیم ساعت درون فر بگذارید.
بعد از پخت قالب را از فر خارج کرده و روی آن را با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید. این پاستای محبوب رسپی ساده ای داشته و برای پذیرایی های شما گزینه مناسب است. این پاستای مخصوص طعم و مزه خوشمزه ای دارد.
طرز تهیه پاستا قالبی به همین سادگی است و شما می توانید، انواعی از پاستاهای خانگی و خوشمزه را با همین رسپی ساده داشته باشید. شما انواع پاستا را به همین شکل قالبی می توانید، پخت کنید.

این میزان مواد برای 4 نفر کافی است. شما می توانید انواعی از پاستاها را با همین روش استفاده کنید. همچنین می توانید مواد میانی پاستا را به صورت دلخواه انتخاب نمایید. استفاده از مرغ ریش ریش شده، فلفل دلمه و … نیز می تواند برای پر کردن مواد شما مناسب باشد.
این پاستای خوشمزه خانگی را برای مهمانی ها خود تهیه کرده و نوش جان کنید. برای روی سطح پاستا نیز باید مقداری پنیر پیتزا بزنید. این پاستا را می توانید با مقداری فلفل دلمه و زیتون اسلایس شده تزیین کنید.
یک نوع پاستا و لازانیای مخصوص که طعم خوشمزه ای دارد. شما می توانید از ورقه های لازانیا نیز برای این قالب استفاده کنید. در این قسمت نیز با نحوه تهیه این غذا آشنا شدید و رسپی های دیگر را نیز در آرگا دنبال کنید.