برای داشتن یک شیرینی محلی پرخاصیت و مقوی حتماً در این قسمت با طرز تهیه روغن جوشی کرمانی که یک شیرینی سنتی و محلی است همراه ما باشید.

روش تهیه شیرینی روغن جوشی:
این شیرینی نوعی نان سنتی و محلی بوده که در منطقه کرمان پخته می شود. شما برای آماده کردن این شیرینی می توانید در ادامه این قسمت همراه ما باشید. طرز تهیه شیرینی نان چای را در لینک مطالعه خواهید کرد.
مواد اولیه:
- آرد گندم: 4 پیمانه
- مایه خمیر فوری: 1 قاشق غذاخوری
- آب: 1 پیمانه
- کنجد: 1 دون قاشق غذاخوری
- نمک: نوک قاشق چای خوری
- زردچوبه: به میزان لازم
- گلپر، زیره، رازیانه، سیاه دانه، گل رنگ: به میزان لازم
طرز تهیه روغن جوشی:
این شیرینی دستور بسیار ساده ای داشته و یک نوع شیرینی محلی بوده که بسیار مقوی نیز می باشد. شما می توانید برای میان وعده های مختلف خود از این شیرینی استفاده کنید. در ادامه با مراحل تهیه کردن این شیرینی همراه ما هستید.

در رسپی آماده کردن این شیرینی از خمیر مایع فوری استفاده می شود. ابتدا مقداری خمیر مایع را با آب ولرم درون ظرفی ترکیب کنید. در ادامه باید به مواد خمیر مایع خود مقداری نمک و ادویه هم اضافه نمایید. مواد را به خوبی ترکیب کرده و بعد از اینکه یکدست شد، کنار بگذارید تا مواد عمل آید.
در قسمت بعدی نوبت به تهیه خمیر شما میرسد به تدریج مواد خمیر شما به عمل می آید. در قسمت بعدی روی مواد خمیر مایع خود چند مرتبه آرد الک شده را اضافه کنید.
در ادامه باید ادویه های ذکر شده زیره، سیاه دانه، کنجد، رازیانه را کوبیده و پودر آن را به مواد اضافه کنید. شما میت وانید از دانه این مواد نیز استفاده نمایید. خوب مواد را هم زده تا یکدست شود. خمیر را به قدری ورز داده تا درون ظرف جمع شود.
در ادامه نوبت به استراحت دادن خمیر شما می رسد. بعد از اینکه خمیر جمع شد، آن را کنار گذاشته تا کمی استراحت کند. روی آن یک پارچه قرار داده تا خمیر خشک نشود. در ادامه نیز خمیر را خارج کرده روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و به خوبی آن را ورز دهید و صاف کنید.

به مدت 5 دقیقه تا 10 دقیقه باید مواد را به خوبی ورز داده تا بافت خمیر شما لطیف و یکدست شود. خمیرها را بعد از ورز دادن به اندازه توپ های کوچک درآورده و کنار بگذارید تا کمی استراحت کند. بهتر است مواد را در دمای محیط کمی گرم قرار داده تا بافت خمیر شما بهتر شود.
در ادامه نمرت به سرخ کردن خمیرها می رسد. در این قسمت از طرز تهیه روغن جوشی کرمانی باید بعد از اینکه خمیر شما استراحت کرد، مواد چانه شده را روی سطح آرد باز کرده و با استفاده از چنگال آن را سوراخ کنید.
در مرحله آخری برای تزیین کردن روی سطح شیرینی ها می توانید از مقداری کنجد سیاه دانه استفاده نمایید. این شیرنی محلی محبوب را می توانید با مقداری کره نیز تهیه کرده که خوشمزه است. این شیرینی مخصوص طعم خوشمزه ای دارد.