کیک لیمو یک کیک معطر و خوشمزه بوده که می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی شما باشد. شما در ادامه این قسمت با طرز تهیه کیک لیمو ترش آشنا می شوید.

نحوه تهیه کیک لیمو شیرین مخصوص:
این کیک طعم بسیار خوشمزه و عالی داشته و عطر فوق العادهای دارد. شما با طرز تهیه کیک شیری و کیک ماسالا با رسی های آسان نیز آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- آرد: 1 و 1 دوم پیمانه
- نشاسته ذرت: 3 چهارم پیمانه
- تخم مرغ: 4 عدد
- بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
- روغن مایع: 3 چهارم پیمانه
- شیر: 2 سوم پیمانه
- زست لیمو ترش: 1 قاشق مرباخوری
- آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: 1 پنس
طرز تهیه کیک لیمو ترش:
مراحل آماده سازی این کیک بسیار ساده بوده و شما می توانید یک کیک سالم و معطر داشته باشید. ابتدا باید تمام مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید. این کار باعث شده مواد هم دما شده و در زمان پخت بافت بهتری داشته باشد. به کمک یک پیمانه یک اندازه مواد را اندازهگیری کنید. از قبل در دمای 150 درجه سانتیگراد قرار داده تا فر گرم شود.

زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و درون ظرف های جداگانه بریزید. حالا با استفاده از همزن مواد را هم بزنید. زرد تخم مرغ را به همراه پوست لیمو و مقداری شکر ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط کرمی رنگ و یکدست داشته باشی.د سفیده تخم مرغ را نیز به خوبی هم زده تا چند برابر شده و مواد سفیده درون ظرف سفت شود.
در ادامه به مواد زرده تخم مرغ شیر روغن را نیز اضافه کرده و دوباره با آرامی آنها را هم بزنید. به مواد خود مقداری آب لیمو شیرین اضافه کرده تا عطر و بوی بهتری بگیرد.
آرد و بکینگ پودر را که چند مرتبه الک کرده اید، به مواد خود اضافه کرده و به آرامی آن را هم بزنید. کمی نمک و نشاسته ذرت را نیز با مواد مخلوط کنید. با استفاده از لیسک مواد را به خوبی هم بزنید.

توجه داشته باشید که در این مرحله باید مواد را به آرامی و به صورت دورانی هم زده تا پف کیک از بین نرود. در قسمت بعدی و در آخرین مرحله سفیده تخم مرغ را افزوده و مجدد به صورت دورانی در یک جهت هم زده تا سفیده درون مواد باز شود.
حالا نوبت به پخت کیک لیمو می رسد. در این مرحله باید کف قالب مورد نظر را چرب کرده و مقداری از مواد را درون قالب بریزید. چند مرتبه آن را به زمین زده تا پف اضافه آن خارج شود.
قالب درون فر دمای 180 درجه که از قبل گرم کرده اید، قرار داده و به مدت 20 دقیقه به آن زمان دهید. بعد از پخت می توانید قالب را خارج کرده و کیک را کنار بگذارید تا سرد شود. حالا می توانید کیک را نوش جان کنید.