ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مسقطی گردویی شیرینی محبوب برای تمام فصول

طرز تهیه مسقطی گردویی بسیار ساده است و شما می توانید این شیرینی را برای عصرانه تنها در چند دقیقه آماده کنید. برای این که با طرز تهیه این مورد آشنا شوید این مطلب را از دست ندهید.

طرز تهیه مسقطی گردویی شیرینی محبوب برای تمام فصول

مسقطی گردویی یکی از بهترین و خوشمزه ترین شیرینی ها برای عید می باشد و شما می توانید این شیرینی را به سادگی و تنها با چند نکته ساده در خانه تان تهیه نمایید. در ادامه شما را با طرز تهیه مسقطی گردویی آشنا می کنیم.

درست کردن مسقطی در خانه

مواد لازم برای شیرینی مسقطی

  • پودر نارگیل 100 گرم
  • نشاسته 100 گرم
  • شکر 150 گرم
  • گلاب 300 میلی لیتر
  • کره 20 گرم
  • گردو 100 گرم

طرز تهیه مسقطی گردویی

  • برای این که بتوانید این شیرینی را در خانه تان تهیه کنید نیاز است تا نشاسته ها را با 100 گرم گلاب ترکیب نمایید و اگر نیاز بود می توانید این ترکیب را از صافی رد کنید. بعد از این کار باید بقیه گلاب ها را به نشاسته ها اضافه کرده و در نهایت روی گاز قرار دهید.
  • شعله گاز را در کم ترین حالت ممکن قرار دهید و هم بزنید و یادتان نرود که هم نزدن این مورد می تواند منجر به گلوله گلوله شدن نشاسته ها شود از این رو باید مدام هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته شود.
  • بعد از این که بوی خامی نشاسته از بین رفت شکر را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از باز شدن شکر ها شما می توانید کره را اضافه کتید و هم بزنید تا قوام این شیرینی ها به اندازه ای که دوست دارید برسد.
  • برای این که مسقطی را پهن کنید نیاز است تا مواد آن را با قطر نیم الی یک سانت روی فریزر بریزید و بعد روی آن را با قاشق صاف کرده و گردو ها را روی آن بچینید.
  • مواد را بعد از این که کمی خودش را گرفت لوله کنید و بعد از آن می توانید پلاستیک را باز کرده و پودر نارگیل را اضافه نمایید.
  • بعد از اضافه کردن پودر نارگیل منی توانید دوباره پلاستیک را ببندید و به مدت 4 الی  ساعت این شیرینی را درون یخچال بگذارید تا سفت شده و خودش  را ببندد.

روش درست کردن مسقطی گردویی

نکات مهم در پخت مسقطی

  • توجه داشته باشید که با این میزان مواد می توانید سه رول مسقطی تهیه کنید.
  • می توانید مسقطی ها را به صورت لقمه ای تهیه نمایید.
  • برای رنگی کردن این مواد می توان در حینی که ماد مسقطی در حال گرم شدن می باشد مقداری رنگ خوراکی و یا زعفران و کاکائو به آن اضافه نمود.
  • برای تزئین این شیرینی ها می توان به جای گردو از فندوق و یا سایر مغز ها نیز استفاده نمود.
  • یادتان باشد که برای این که در حین رول کردن فریزر این مواد از هم نپاشد و یا تکه تکه نشود باید دمای مناسبی از سرد شدن را انتخاب کنید زیرا داغ بودن زیاد مانع از رول کردن می شود و سرد دن زیاد نیز باعث ترک برداشتن مواد خواهد شد.

در این مقدار مسقطی حدودا 2300 کالری وجود دارد از این رو خوردن این شیرینی می تواند رژیم غذایی تان را تهدید.و با این حال شما می توانید در ادامه طرز تهیه جلبی و طرز تهیه پای میوه ای را نیز مشاهده کنید و برای عید شیرینی های جذاب و متفاوتی را بسازید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان