ساندویچ ساز می تواند انواع ساندویچ و پیراشکی را به سرعت تحویل دهد. همچنین می توانید املت های خوشمزه ای را با آن درست کرده و نوش جان کنید. در این مطلب با طرز تهیه املت با ساندویچ ساز آشنا می شوید.
طرز تهیه املت با ساندویچ ساز به سه روش
ساندویچ ساز توانایی تهیه انواع ساندویچ مانند ساندویچ مرغ بندری، پیتزا، پیراشکی و فست فودها را دارد. همچنین با این وسیله مفید می توان املت های خوشمزه ای هم برای صبحانه یا عصرانه آماده کرد. به این ترتیب در کمترین زمان صبحانه های مقوی و سالم درست می کنید. در ادامه سه مدل املت با ساندویچ ساز آموزش داده می شود.

1. املت میکری
اولین املتی که با ساندویچ ساز آموزش داده می شود املت میکری نام دارد. در ادامه با طرز تهیه این املت آشنا می شوید.
مواد لازم
برای تهیه املت میکری با ساندویچ ساز به مواد زیر نیاز است:
- یک ورق ژامبون
- یک قاشق غذاخوری آرد
- یک عدد گوجه فرنگی
- دو قاشق کره
- فلفل دلمه ای به مقدار دلخواه
- نمک، فلفل و آویشن به میزان دلخواه

طرز تهیه:
این املت ساده و پرطرفدار را به کمک ساندویچ ساز تهیه و از خوردن آن لذت ببرید. برای این منظور ابتدا دستگاه را روشن کرده و با مقداری کره یا روغن صفحات آن را چرب کنید. در ادامه گوجه فرنگی، ژامبون و فلفل را خرد کنید. سپس مواد را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ و آرد را به آن اضافه کنید.
بعد نمک و ادویه را اضافه و با هم زن یا مخلوط کن خوب میکس کنید. سپس داخل هر محفظه از ساندویچ ساز یک قاشق از مواد بریزید و درب آن را ببندید. بعد از چند دقیقه املت را برگردانید تا سمت دیگر هم بپزد. دو دقیقه ای که گذشت املت میکری آماده سور است.
این املت بسیار شیک و در عین حال خوشمزه است. ضمنا اگر ژامبون دوست ندارید آن را حذف کنید.
2. املت قارچ
برای تهیه املت قارچ با ساندویچ ساز ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم
مواد لازم برای تهیه املت قارچ عبارت است از:
- کره
- دو عدد قارچ خرد شده
- دو عدد گوجه فرنگی خرد شده
- چهار عدد تخم مرغ
- پنیر رنده شده
- جعفری
طرز تهیه:
برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا ساندویچ ساز را روشن و آن را با کره چرب کنید. سپس قارچ، گوجه فرنگی و تخم مرغ ها را با هم مخلوط و خوب هم بزنید. سپس نمک، فلفل، پنیر، جعفری را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید. در ادامه مقداری از مواد را داخل محفظه ساندویچ ساز بریزید و درب آن را بسته تا بپزد. بعد از چند دقیقه املت را برگردانید تا سمت دیگر هم طلایی رنگ شود. و در نهایت آن را سرو کنید.
3. املت فرانسوی
برای تهیه املت فرانسوی خوشمزه ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم
- دو عدد تخم مرغ
- دو قاشق پنیر خامه ای
- پنج عدد قارچ
- پنیر گودا دو ورق
- یک قاشق روغن
- نمک، فلفل، آویشن و پودر پاپریکا
طرز تهیه:
ابتدا ساندویچ ساز را روشن کرده و آن را با روغن چرب کنید. سپس قارچ های ورقه ای خرد شده را با تخم مرغ، پنیر و ادویه مخلوط کنید. سپس از مواد داخل ساندویچ ساز بریزید و درب آن را ببندید. بعد از چند دقیقه املت را برگردانید تا سمت دیگر هم بپزد.