یکی از محبوب ترین انواع شیرینی در دنیا اسلایس ها هستند که بافت خاص و نوع سرو متفاوتی هم دارند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه اسلایس آلبالو را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه اسلایس آلبالو
انواع اسلایس مانند اسلایس پسته و اسلایس کارامل جزو خوشمزه ترین شیرینی های محبوب در دنیا به شمار می روند که بافت خاص و نوع سرو متفاوت، آن ها را از سایر شیرینی ها متمایز می کنند. اسلایس را می توان به عنوان دسر، پیش غذا، عصرانه یا یک میان وعده خوشمزه سرو نمود.

می نوان این شیرینی بین المللی را با انواع میوه نیز به راحتی در منزل تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه اسلایس آلبالو خوشمزه آموزش داده می شود. خوردن اسلایس آلبالو در کنار چای، قهوه یا شیر می تواند بسیار فوق العاده باشد.
مواد لازم
اسلایس آلبالو به مواد زیر نیاز است:
- دو لیوان آرد
- نصف لیوان شکر
- صد گرم کره
- یک عدد تخم مرغ
- یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چای خوری وانیل
- مارمالاد آلبالو
دستور تهیه
برای تهیه اسلایس آلبالو ابتدا نیم ساعت قبل همه مواد یخچالی مورد نیاز را بیرون قرار دهید تا با دمای محیط هم دما شوند. سپس کره نرم شده را داخل کاسه مناسبی بریزید. بعد شکر و وانیل را به آن اضافه و با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوط کره کرم رنگ و خامه ای ایجاد شود.
بعد از گذشت این مدت تخم مرغ را به این مواد اضافه و دو دقیقه دیگر همزن را روشن کنید. ضمنا بین کار چند باری کاسه را دور گیری کنید تا بوی نامطبوع تخم مرغ از بین برود. سپس آرد را با بکینگ پودر سه بار الک کرده بعد به مواد به تدریج اضافه و خوب ورز دهید.
وقتی خمیر نرم و لطیفی ایجاد شد یک سوم آن را بردارید و به شکل استوانه ای فرم دهید. سپس خمیر را داخل نایلون قرار دهید و به مدت 1-2 ساعت به فریزر منتقل کنید. اکنون خمیر باقی مانده را داخل نایلون دیگری بریزید. سپس آن را داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
بعد از اتمام استراحت خمیر، فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کرده تا به طور کامل گرم شود. در این مرحله داخل قالب مدنظر را به صورت که همه آن را در بر گیرد با کاغذ روغنی بپوشانید. بعد خمیر را از یخچال خارج و داخل قالب فر قرار دهید.

سپس خمیر را با وردنه کاملا صاف و یکدست کنید. در ادامه کمی مارمالاد آلبالو به صورت پخش و یکنواخت روی خمیر بریزید. بعد خمیر منجمد فریزر را هم خارج کرده و آن را با دندانه های درشت رنده روی مارمالاد آلبالو رنده کنید.
در این مرحله قالب را در طبقه میانی فر قرار داده و اجازه دهید به مدت 30-40 دقیقه اسلایس آلبالو داخل آن بماند تا کاملا بپزد. بعد از این مدت برای شیک تر شدن کار گریل را روشن تا سطح اسلایس هم گریل شود. بعد از سه دقیقه ای که سطح اسلایس طلایی و خوشرنگ شد، قالب را از فر بیرون آورده و صبر کنید تا کاملا خنک شود.
بعد از خنک شدن اسلایس آلبالو آن را با چاقو به فرم دلخواه برش زده و در ظرف سرو قرار دهید و با میوه های آلبالو آن را تزئین کنید. نوش جان