پاستای میگو با خامه یکی از غذاهای خوشمزه بین المللی پرطرفدار است که دستور پخت های متنوعی هم دارد. این غذا همانند سایر پاستاها اصالت ایتالیایی داشته و از خوردن آن لذت می برید. در ادامه با طرز تهیه پاستای میگو خامه ای آشنا می شوید.
طرز تهیه پاستای میگو خامه ای
اگر به خوردن پاستا و میگو علاقمند هستید می توانید پاستای میگو با خامه را امتحان کنید که قطعا مناسب ذائقه شما خواهد بود. پاستا میگو یکی از غذاهای خوشمزه بین المللی محبوب است که رسپی های متنوعی هم دارد. این غذای خوشمزه مانند سایر پاستاها اصالت ایتالیایی دارد و برای افرادی که به دنبال تست غذای خاص هستند گزینه عالی به شمار می رود.

پاستای میگو ترکیبی از فست فود و غذای دریایی بوده و به خاطر وجود میگو یک غذای گران قیمت محسوب می شود. این غذای خوشمزها را می توانید با پاستای ساده یا فرمی تهیه کرد. و اگر از پاستا فتوچینی استفاده کنید ظاهر غذا لاکچری تر خواهد شد.
پاستا میگو مانند پاستا ورمیشل و پاستا سوسیس سریع آماده می شود و برای مواقعی که فرصت کافی برای پخت غذا ندارید بسیار مناسب می باشد. ترکیب خامه و پاستا در کنار سبزی های معطر طعم بی نظیری به غذا می بخشد و قطعا باب سلیقه همه اعضای خانواده است. در ادامه با طرز تهیه پاستای میگو آشنا می شوید.
مواد لازم برای دو نفر
برای تهیه پاستای مگیو خامه ای به مواد زیر نیاز است:
- پاستا دویست گرم
- پیاز یک عدد
- سیر دو حبه
- کره دو قاشق
- خامه یک لیوان
- آرد دو قاشق غذاخوری
- شیر یا آب جوش یک لیوان
- نمک و فلفل
- جعفری یا ریحان یک دسته کوچک

طرز تهیه
برای تهیه پاستا میگو ابتدا کره را به همراه خامه و شیر از یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود. در ادامه میگوها را پاک کرده و بعد از شستشو در آب کش بریزید.
سپس پیاز را پوست بگیرید و بعد از شستن به صورت حلقه ای برش زده و درون کاسه ای میگوها را بریزید و این پیازها را به آن اضافه کنید. سپس با سلفون روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا بوی میگوها گرفته شود.
در این مرحله درون ظرفی تا نیمه آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید. در مدتی که آب قرار است به جوش آید بقیه مواد را آماده تا بعد از آبکشی پاستا سس و میگو نیز آماده باشد. بنابراین سیر را پوست گرفته و بعد از شستن از وسط نصف کنید.
بعد تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کره را اضافه تا ذوب شود. سپس میگوها را در آن سه دقیقه ای تفت دهید تا سرخ شوند. بعد حرارت را خاموش کنید. وقتی آب جوشید پاستا را داخل آب در حال جوش بریزید و درب قابلمه را نگذارید.

هر چند دقیقه پاستاها را هم بزنید و تست کنید که اگر پخته شده آبکش کنید. بعد از اطمینان از پخت پاستا آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. مجددا تابه را روی حرارت قرار داده و نصف قاشق به آن کره اضافه کنید. بعد سیر را اضافه و تفت دهید.
سپس آرد را اضافه و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. در نهایت شیر و خامه را درون کاسه ریخته و با قاشق مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید. بعد این مواد را دائما تفت دهید تا خامه بریده نشود و یک مایه سس یکدست ایجاد شود.
سپس میگوهای سرخ شده را با جعفری، آویشن و مقداری نمک و فلفل به سس اضافه و در نهایت پاستای پخته شده را اضافه کنید. بعد با قاشق مواد را زیر و رو کنید تا با سس کاملا آغشته شوند. اگر مایه پاستا سفت است کمی آب اضافه و اگر شل بود اجازه دهید تبخیر شود.
پاستای میگو آماده شد. در بشقاب سرو بریزید و با یک برش لیمو و سبزی های معطر آن را تزئین کنید. نوش جان
نکات طلایی پخت و نگهداری پاستا میگو
در این بخش به یک سری نکات مهم برای پخت و نگهداری پاستا میگو اشاره می شود.

- بهتر است از میگو تازه برای پخت پاستا استفاده کنید.
- اگر میگو یخ زده است اجازه دهید ابتدا یخ آن کاملا باز شود و خیسی آن از بین برود بعد برای پخت استفاده کنید.
- اگر می خواهید به جای خامه سس قرمز داشته باشید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
- استفاده از سبزی های معطر اختیاری بوده و موجب خوشمزه تر شدن غذا می شود.
- برای تزئین غذا می توانید پنیر پارمزان رنده شده روی پاستای میگو بریزید.
- برای طعم دار شدن میگو می توانید قبل از پخت آن را داخل ظرفی ریخته و با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن طعم دار نمایید. و اجازه دهید یک ساعتی باقی بمانند.
- می توانید تا سه روز پاستای میگو آماده شده را در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید.
- برای گرم کردن دوباره پاستا میگو آن را درون تابه ریخته و با حرارت ملایم و کمی آب اجازه دهید گرم شود.
- بهتر است این غذا فریز نشود.