اگر یکی از علاقمندان طعم تند و تیز فلفل هالوپینو هستید می توانید طرز تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو خیلی خوشمزه را به سه روش در این مطلب فرا گرفته و یک برگر مرغ خانگی و دست ساز را آماده کنید و از خوردن آن بسیار لذت ببرید.
طرز تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو بسیار خوشمزه
ساندویچ مرغ هالوپینو همانند ساندویچ مرغ مکزیکی یکی از انواع ساندویچ بین المللی و محبوب است که طعم مرغ با فلفل هالوپینو آن را به یک ساندویچ بی نظیر تبدیل می کند. برای کسانی که طعم مزه تند فلفل هالوپینو را دوست دارند این ساندویچ قطعا محبوب خواهد بود.

فلفل هالوپینو یکی از پرطرفدارترین انواع فلفل در میان افرادی است که طعم تند و تیز را می پسندند. می توانید این ساندویچ را به شیوه های مختلفی آماده کنید. مثلا مرغ را گریل کنید یا در پودر سوخاری زده و سرخ کنید. یا حتی می توانید مرغ را آب پز و خرد کنید. در ادامه طرز تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو بسیار خوشمزه به سه روش ارائه می شود.
1.ساندویچ مرغ هالوپینو با پنیر چدار
در این بخش با روش تهیه مرغ هالوپینو با پنیر چدار آشنا می شوید.

مواد لازم
- یک سوم لیوان فرانسوی پنیر چدار رنده شده
- نصف لیوان فرانسوی دسته دار پیاز رنده شده
- یک چهارم لیوان فرانسوی گشنیز تازه خرد شده
- دو جبه سیر
- یک قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
- دو قاشق چای خوری فلفل هالوپینو میکس شده
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل پودر شده
- هفتصد گرم سینه مرغ
- چهار عدد نان همبرگر
- نمک به میزان دلخواه
- کاهو، خیار شور و پیاز قرمز
- گوجه فرنگی و سس
طرز تهیه
برای تهیه ساندویچ هالوپینو با پنیر چدار ابتدا مرغ را خرد کرده و داخل غذاساز یا میکسر بریزید تا کاملا چرخ شود. بعد مرغ را با همراه پیاز رنده شده، پنیر چدار، گشنیز، سیر، فلفل هالوپینو، زیره و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. بعد مواد را با دست خوب ورز داده تا کاملا یکدست شوند.
بعد تابه مناسبی را روی شعله ملایم قرار دهید. سطح تابه را با مقداری روغن چرب کنید. این مواد را به چهار قسمت تقسیم کنید. و به صورت یک همبرگر دست ساز آن را گرد و پهن و در تابه دو طرف مواد را سرخ کنید. این کار را برای سه قسمت دیگر هم انجام دهید.

پخت برگر مرغ هالوپینو حدود هشت دقیقه زمان می برد. پس از آن برگرها را داخل نان همبرگر قرار داده و به همراه کاهو، پیاز، خیارشور و گوجه فرنگی و سس میل کنید. نوش جان
2. ساندویچ مرغ هالوپینو با پنیر ورقه ای
اگر علاقمند هستید ساندویچ مرغ هالوپینو را با پنیر ورقه ای تست کنید این بخش را مطالعه نمایید.
مواد لازم
برای تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو در این بخش به مواد زیر نیاز است:
- یک عدد سینه مرغ
- هفت عدد فلفل هالوپینو
- یک قاشق غذا خوری سس سویا
- یک قاشق غذاخوری سس مایونز
- یک قاشق غذا خوری سس خردل
- دو عدد پنیر ورقه ای
- دو قاشق غذاخوری زیتون
- یک چهارم پیمانه زیتون اسلایس شده
- سه عدد گوجه فرنگی گیلاسی
- دو عدد خیارشور
- دو عدد نان ساندوچی
- ادویه مرغ
- فلفل قرمز ترکیه ای
- پودر سیر
- نمک و فلفل

طرز تهیه
برای تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو به این روش ابتدا سینه مرغ را از استخوان جدا و به دو برش تقسیم کنید. سپس گوشت مرغ را روی نایلون قرار داده و با بیفتک کوبیده تا مقداری نازک شود. بعد با سس سویا و ادویه های اشاره شده خوب ورز دهید. نیم ساعت صبر کنید تا مرغ مزه دار شود.
سپس تابه گریل را کمی چرب کرده و مرغ را در آن مغز پخت کنید. نباید بیش از اندازه مرغ سرخ شود که آب اضافی کشیده شده بایستی مقداری آبدار باشد. سینه مرغ را می توانید در آرد و تخم مرغ و سپس پودر سوخاری زده و درون روغن سرخ کنید.
برای تهیه سس مخصوص بایستی خیارشور را ریز رنده کنید و به همراه سس مایونز، خردل، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه خوب مخلوط کرده تا سس یکدستی به دست آید. بعد نان ساندویچ را از وسط دو نیم کرده و سس را روی آن بریزید.
سپس سینه مرغ، پنیر و فلفل هالوپینو، زیتون اسلایس شده و گوجه فرنگی را روی هم قرار داده و در لایه آخر کمی پیاز خلالی بریزید. ساندویچ را در ساندویچ ساز قرار داده تا پنیر ذوب شود. یا می توانید در تابه گریل قرار داده و مقداری فشار دهید که پنیر ذوب شود. نوش جان

3. ساندویچ مرغ هالوپینو با پنیر خامه ای
در این بخش با روش تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو با پنیر خامه ای آشنا می شوید.
مواد لازم
- یک عدد نان فرانسوی بزرگ
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- سه لیوان فرانسوی دسته دار سینه مرغ پخته شده و ریش شده
- یک قاشق چای خوری پودر سیر
- صد گرم پنیر خامه ای
- آب ترشی هالوپینو
- چهار قاشق غذاخوری پنیر چدار رنده شده
- فلفل هالوپینو
طرز تهیه
برای تهیه این نوع ساندویچ مرغ هالوپینو ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم تا گرم شود. بعد مرغ را با پیاز و ادویه جات در قابلمه ای از آب بریزید تا بپزد. بعد مرغ را ریش ریش کنید. در ادامه کمی روغن زیتون درون تابه کوچکی ریخته و آن را روی شعله ملایم قرار دهید.
بعد فلفل ها را به شکل حلقه ای برش زده و به روغن زیتون اضافه کنید. یک ربعی فلفل را تفت داده و وقتی کمی نرم شد شعله گاز را خاموش کنید و کنار بگذارید. سپس در کاسه بزرگی، پنیر خامه ای، پودر سیر، آب ترشی فلفل را با هم مخلوط کنید.

نان فرانسوی را به چهار بخش تقسیم کرده و مقداری از این سس پنیری را روی نان بریزید. کمی مرغ روی نان قرار داده و روی هر مرغ یک قاشق پنیر چدار رنده شده به همراه فلفل هالوپینو تفت داده شده قرار دهید. ساندویچ ها را 5 -7 دقیقه در فر قرار داده تا آماده شود و پنیر کاملا ذوب شود.
چند نکته
برای تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو می توانید از مرغ تکه ای پخته شده، سوخاری یا مرغ ریش ریش شده استفاده کنید. این ساندویچ را می توان با انواع سس قرمز، خردل و سس سفید میل کرد. برای مزه دار کردن مرغ می توانید از ادویه های دلخواه استفاده کنید.
می توانید از مرغ دودی برای ساندویچ مرغ هالوپینو استفاده و همچنین نان همبرگر، نان باگت یا نان تست را انتخاب کنید. اضافه کردن آب ترشی هالوپینو سبب خوش عطر و طعم شدن ساندویچ شما خواهد شد.