ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه نوکی (نیوکی) غذای خوشمزه ایتالیایی

اگر علاقه مند به انواع پاستاهای خوشمزه و ویژه هستید در این بخش با طرز تهیه نوکی محبوب به سبک ایتالیایی همراه ما باشید. این نوکی طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه نوکی (نیوکی) غذای خوشمزه ایتالیایی

نوکی یک غذای ایتالیایی کم چرب و رژیمی که برای وعده‌ های غذایی مختلف در نظر گرفته می‌ شود. شما می‌ توانید در این قسمت با طرز تهیه نوکی همراه ما باشید.

مواد لازم برای نوکی

طرز تهیه نوکی به سبک ایتالیایی:

این غذا یک نوع پاستا بر پایه سیب زمینی بوده که بافت بسیار نرمی دارد. تنها با این تفاوت که شما پاستای آن را نیز خودتان تهیه می‌ کنید. این پاستا تشکیل شده از مواد سیب زمینی بوده و همانطور که اشاره شد، بافت بسیار نرم و ملایمی دارد. طرز تهیه پاستا رژیمی و پاستا ورمیشل با سبک های متنوع و محبوب را می توانید در لینک دنبال کنید.

مواد اولیه:

سیب زمینی: 700 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
فلفل و نمک: به مقدار لازم
آرد گندم یا سمولینا: 2 سوم پیمانه

طرز پخت:

این پاستا بر پایه سیب زمینی بوده و غالباً از سیب زمینی تهیه می‌ شود. طعم دهنده‌ ها و سس‌ های متنوعی برای مزه‌ دار شدن این پاستا وجود دارد که بنا به ذائقه از آن استفاده می‌ کنند.

روش پخت نوکی

برای آماده کردن این نوع پاستا ایتالیایی و غذای ایتالیایی سبک باید ابتدا سیب زمینی‌ ها را آب پز کرده در ادامه آن را پوست کنید و با استفاده از گوشکوب یا میکسر به خوبی له نمایید.

مقداری فلفل، نمک به سیب‌زمینی‌ ها اضافه کرده و با دست آن را ورز دهید. حالا در ادامه مقداری آرد سمولینا یا آرد گندم به همراه تخم مرغ را اضافه کرده و خمیر را تا حدی ورز دهید که بافت ملایم و کشداری پیدا کند.

خمیر را روی یک تخته آردپاشی شده بگذارید و به حالت لوله آن را درآورید. خمیر را به تکه‌ های 5 سانتی‌ متری تقسیم کرده و با استفاده از چنگال روی آن را فشار دهید تا شکل بگیرد و لوله‌ ای مانند شود.

درون قابلمه مقداری آب ریخته روی گاز بگذارید تا به جوش آید و بعد تکه‌ های نوکی خود را درون آب جوش انداخته و دو دقیقه به آن زمان دهید تا به خوبی بپزد و مغز پخت شود.

طرز تهیه نوکی

کفگیر نوکی‌ های پخته شده را خارج کرده و آن را درون یک ماهیتابه بریزید که کره دارد. بهتر است ابتدا آن را آبکشی کرده تا آب اضافی آن کشیده شده و بعد درون کره سرخ کنید.

به مواد خود مقداری ادویه و سس خامه یا سس گوجه و فلفل دلمه به همراه گوشت مرغ و گوشت چرخی اضافه کرده و سرخ کنید. در این قسمت سس شما نیز آماده بوده و می‌ توانید به آن مقداری زمان داده تا بپزد.

بعد از آماده شدن سس نوکی‌ ها را درون آن ریخته درب آن را قرار دهید تا به همراه سس مزه‌ دار شود. می‌ توانید از مقداری پنیر پیتزا نیز استفاده کنید. طرز تهیه نوکی ایتالیایی به همین سادگی بوده و شما می‌ توانید یک غذای متنوع و خوشمزه با همین روش داشته باشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان