کوفته یکی از انواع غذاهای محبوب و خوشمزه بوده که با رسپی های متنوعی تهیه می شود. شما در این بخش با طرز تهیه کوفته فرانسوی محبوب آشنا می شوید. این کوفته طعم و مزه بسیار فوق العاده دارد.

طرز تهیه کوفته فرانسوی:
کوفته در نواحی مختلف رسپی های متنوعی دارد. در نواحی مختلف از ایران نیز رسپی های جدید و جالبی از کوفته ها وجود دارد. شما علاقه مندان با طرز تهیه کوفته بادمجان و کوفته برنجی با دستورهای مخصوص در لینک آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- گوشت چرخی: 750 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- پیاز: 1 عدد
- آرد سوخاری: به مقدار لازم
- برنج: 1 پیمانه
- سبزی کوفته: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای داشتن این کوفته مخصوص و خوشمزه باید تمام مواد را به دیگر ترکیب کرده و به خوبی آنها را ورز دهید. در ادامه مراحل ترکیب کردن مواد و نحوه استراحت کردن آنها را به شما آموزش می دهیم.

یک پیمانه برنج آبکشی شده، پیاز رنده شده که آب آن را گرفته اید، به همراه تخم مرغ، آرد سوخاری و مقدار ادویه با یکدیگر ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید. مقدار گوشت چرخی به آن اضافه کرده و سبزی های معطر را نیز به صورت ساطوری خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
شما می توانید از سبزیجات معطر و تازه استفاده نمایید. سبزیجات مناسب برای کوفته شامل شوید، جعفری و مقداری پیازچه و سبزی های معطر دیگر می باشد. اگر سبزی معطر ندارید، می توانید از مقدار سبزی خشک نیز استفاده کنید.
ادویه های فلفل، زردچوبه، نمک را به مواد خود اضافه کرده و به خوبی آنها را ورز دهید تا مواد منسجم شود. حالا کوفته ها را یک ساعت درون یخچال قرار داده تا مواد منسجم شود.
در ادامه این بخش از طرز تهیه کوفته فرانسوی به اندازه یک کیوی از مواد کوفته برداشته و گرد کنید. کوفته ها را درون ظرف آرد سوخاری بغلتانید و بعد درون یک سس قرار دهید.

درون تابه مقداری پیاز رنده شده تفت داده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. رب را مقداری تفت داده تا رنگ رب عوض شود. حالا به آن مقداری فلفل و زردچوبه و نمک اضافه کرده و مقداری از عصاره گوشت نیز درون مواد بریزید. بعد از اینکه سس به جوش آمد، می توانید کوفته ها را درون سس انداخته و با حرارت بالا زمان دهید تا کوفته ها به خوبی بسته شود.
به مدت یک ساعت به کوفتههای خود زمان داده تا درون سس پخته شود. در نهایت گفته شما آماده بوده و می توانید درون ظرف مورد نظر سرو کرده و روی آن را با مقدار جعفری یا سبزی خرد شده تزیین کنید. این کوفته را می توانید با برنج نان نوش جان کرده کوفته مخصوص و خوشمزه که طعم بسیار فوق العادهای دارد.
اگر پودر سوخاری ندارید، می توانید از مقداری نان و خشک شده به عنوان پودر سوخاری برای منسجم کردن مواد خود استفاده کنید. برای آماده کردن این کوفته باید توجه داشته باشید که برنج باید به صورت نیم پز باشد. این کوفته مخصوص طعم و مزه متنوع و جدیدی دارد.