پاستا سیب زمینی یک پاستا محبوب و خوشمزه با طعم عالی که در ادامه نحوه آماده کردن آن را آموزش می بینید. شما در ادامه با طرز تهیه پاستا سیب زمینی آشنا می شوید.

طرز تهیه پاستا سیب زمینی:
این نوع پاستا طعم متنوعی داشته و یک رسپی جدیدی دارد. شما در ادامه با مراحل آماده کردن این پاستا آشنا می شوید. طرز تهیه پاستا میگو و طرز تهیه پاستا رژیمی با دستورهای دیگر را در لینک مطالعه می کنید.
مواد اولیه:
- سیب زمینی: 4 عدد
- پنیر چدار: 50 گرم
- شیر: 2 پیمانه
- فلفل و نمک: به مقدار لازم
- پاپریکا: 1 قاشق غذاخوری
- پاستا شلز: 150 گرم
- آویشن: نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
برای آماده کردن این نوع پاستا ابتدا باید سیب زمینی آن را تهیه کنید. 5 عدد سیب زمینی را پوست کنده و به صورت خلالی درشت خرد نمایید. درون ظرف سیب زمینی ها را ریخته و چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا نشاسته سیب زمینی ها از بین برود.

سیب زمینی ها را آبکشی کرده و مقداری نمک به آن اضافه کنید. مقدار شیر را در نظر و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. جوز هندی را درون آن رنده کرده و بعد پاستای شلز خام را به مواد شیر اضافه کرده تا نرم شود.
در این روش بدون اینکه از خامه استفاده کنید، یک پاستای غلیظ دارید. مقداری پنیر چدار را روی مواد ریخته و بعد از چند دقیقه به آن پابریکا، فلفل، آویشن و مقداری نمک را اضافه کنید. حالا پاستای شما آماده بوده و می توانید در ادامه سیب زمینی ها را سرخ کنید. سیب زمینی ها را جدا کرده و روی حرارت سرخ نمایید.
پاستا را درون ظرفی سرو کرده و سیب زمینی های سرخ شده را روی آن بریزید. در ادامه روی پاستا مقداری پابریکا آویشن ریخته و نوش جان کنید. شما می توانید از مقداری جعفری خرد شده برای تزیین روی سطح پاستا نیز استفاده نمایید.

این پاستای محبوب در بسیاری از کافی شاپ ها نیز با رسپی های مخصوصی تهیه می شود. طرز تهیه پاستا سیب زمینی با یک دستور آسان را در این بخش آموزش دیدید. این پاستا بسیار محبوب بوده و طعم فوق العادهای دارد.
این پاستا را با یک سس خامه ای فوق العاده می شود و اگر می خواهید پاستا شما غلظت بیشتری داشته باشد، میت وانید از مقداری پنیر چدار و خامه درون سس استفاده کنید که غلظت بهتری خواهد داشت. این پاستای محبوب طعم بسیار فوق العاده ای داشته و یک پاستای متنوع و جذاب است.
اگر می خواهید پاستای شما رژیمی تر باشد، و یا از روغن کمتری استفاده کنید، باید سیب زمینی ها را آب پز کرده در این صورت روغن کمتری مصرف می شود. در نهایت سیب زمینی های آب پز را به صورت نگینی برش زده و روی پاستای خود بریزید.
این پاستا طعم متنوعی داشته و با یک دستور ساده تهیه می شود. غذایی که می توانید در وعده های مختلف تهیه کرده و نوش جان کنید. این پاستا برای شام و ناهار گزینه مناسبی است.