اگر علاقه مند به آماده کردن انواع پاستا با دستورهای متنوع هستید، حتماً ما را در آگاه دنبال کنید. شما در این قسمت با طرز تهیه پاستا بیکن مخصوص آشنا می شوید.

طرز تهیه پاستا بیکن:
این پاستا محبوبیت زیادی داشته و نوع متنوعی از پاستاها است که با آن آشنا می شوید. شما با طرز تهیه پاستا سیب زمینی و پاستا میگو با دستورهای ساده نیز در لینک آشنا خواهید شد.
مواد اولیه:
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
- بیکن دودی: 8 عدد
- سیر رنده شده: 2 حبه
- تره فرنگی: 300 گرم
- پاستا: 800 گرم
- پنیر خامه ای: 100 گرم
طرز تهیه:
درون تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید. بعد از اینکه بلافاصله عطر سیر بلند شد تره فرنگی های خرد شده را به تابه اضافه کنید. حالا کمی تفت داده و بعد از اینکه تفت خورد به آن دو قاشق غذاخوری آب اضافه کرده درب تابه را قرار دهید تا با حرارت ملایم تره فرنگیها نرم شود.

در قسمت دیگر بعد از اینکه تره فرنگی های شما نرم شد، ورقه های بیکن را آماده کرده و به تابه اضافه کنید و خوب سرخ نمایید. ورقه های بیکن را می توانید به صورت آماده تهیه کرده یا در منزل آماده کنید. ورقه های بیکن در واقع ورقه های بسیار نازک گوشت و مرغ بوده که البته بیشتر با گوشت تهیه می شود.
برای آماده کردن این نوع بیکن ها می توانید راسته گوشت را درون فریزر قرار داده و باید با استفاده از یک چاقوی تیز آن را به صورت ورقه ای برش بزنید. حالا ورقه ها را درون مقداری روغن یا کره سرخ کرده و به تره فرنگی ها اضافه کنید.
در مرحله بعدی از طرز تهیه پاستا بیکن باید قابلمه ای را به همراه مقداری آب و نمک روی حرارت بگذارید و بعد از اینکه جوشید، طبق دستور پاستا را درون آن بریزید. پاستور نرم شده را آبکشی کرده و درون ظرف بریزید. روی پاستاها را مواد بیکن و تره فرنگی ریخته و از سس ریحان دستساز نیز برای سرو پاستا و استفاده کنید. شما می توانید سس های مخصوص و متنوعی را برای این پاستا داشته باشید.

در صورت دلخواه می توانید چند ورقه پنیر را به مواد تابه اضافه کرده تا با بیکن ها یا تره فرنگی ها حرارت بخورد و باز شود و پنیر را روی سطح پاستای خود سرو نمایید. این پاستای متنوع و محبوب در بسیاری از رستوران ها سرو می شود و دستور پخت مخصوصی دارد. اما ما در این قسمت یک دستور ساده و آسان برای آماده کردن این پاستای ویژه را برای شما قرار دادیم.
شما می توانید از ادویه های دلخواه برای تزیین و مزه دار کردن پاستا استفاده کنید. ادویه آویشن نیز گزینه مناسبی است.برای تزیین سطح پیتزای خود می توانید از مقداری جعفری خرد شده استفاده کنید. این پاستای مخصوص برای وعده های مختلف غذای مناسبی بوده و طعم فوق العاده ای دارد.