ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش مرغ ترش به سبک مادربزرگ های شمالی

اگر دنبال رسپی های جدیدی برای خورش های محلی و سنتی هستید، در این بخش با طرز تهیه خورش مرغ ترش مخصوص آشنا شوید.

طرز تهیه خورش مرغ ترش به سبک مادربزرگ های شمالی

خورش مرغ ترش یکی از خورش‌ های محبوب ایرانی بوده که طعم متنوعی دارد. شما در ادامه با طرز تهیه خورش مرغ ترش به سبک شمالی آشنا می‌ شوید. این غذای محبوب در سفره های ایرانی جای ویژه ای دارد.

مواد خورش مرغ ترش

طرز تهیه خورش مرغ ترش به دستور شمالی:

این خورش با طعم متنوع و خوشمزه یک رسپی ساده دارد. شما در ادامه مراحل تهیه این خورش را آموزش می‌ بینید. طرز تهیه خورش توفو و خورش کیوی با دستورهای دیگر را در لینک دنبال کنید.

مواد اولیه:

  • ران و سینه مرغ: 5 تکه
  • پیاز: 1 عدد
  • گردو: 300 گرم
  • رب انار: 2 قاشق غذاخوری
  • سبزی معطر: 200 گرم
  • سیر: 2 حبه
  • فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • نمک و روغن: به مقدار لازم

طرز پخت:

این خورش مخصوص و خوشمزه یکی از خورش‌ های محبوب ایرانی بوده که در شمال کشور سرو می‌ شود. شما در ادامه می‌ توانید نحوه آماده کردن این خورش به سبک شمالی را آموزش ببینید.

رسپی خورش مرغ ترش

ابتدا باید مرغ را کمی مزه‌ دار کنید. مقداری نمک، فلفل، زردچوبه به مرغ‌ ها زده و کمی آن را ماساژ دهید تا تمام سطح مرغ را بگیرد. در ادامه مقداری روغن درون تابه ریخته و تکه‌ های مرغ را با حرارت ملایم درون آن سرخ کنید. مرغ را پشت و رو کرده تا تمام قسمت‌ های آن به آرامی سرخ شود.

مرغ را نباید بیش از حد سرخ و برشته کنید. یک عدد پیاز بزرگ را به صورت نگینی ریز یا رنده درشت خرد کرده و بعد از اینکه تکه‌ های مرغ را از درون قابلمه برداشتید، پیاز را درون روغن تفت دهید.

بعد از اینکه پیاز سبک شد، به آن مقداری ادویه فلفل و نمک و زردچوبه اضافه نمایید. در ادامه سبزی‌ های معطر مخصوص را پاک کرده و بشورید. بعد از اینکه آب اضافی آن کشیده شد، ساطوری و خرد کنید.

شما می‌ توانید از سبزی‌ های محلی مخصوص شمال استفاده کرده که در بازار به فروش می‌ رسد. سبزی‌ ها را درون پیازها تفت داده تا سبزی تغییر رنگ دهد و عطر سبزی بلند شود.

طرز تهیه خورش مرغ ترش

مقداری رب انار را درون سبزی‌ ها تفت داده و باز کنید تا رنگ رب باز شده و رب کمی تفت بخورد. مرغ‌ ها را مجدد درون مواد سبزی و رب تفت داده و 5 لیوان آب جوش به مواد مرغ اضافه کرده و درب قابلمه را قرار دهید تا آب به جوش آید. بعد از چند دقیقه زیر حرارت را کم کرده در قابلمه را قرار داده تا به آرامی مرغ پخته شده و جا افتاده شود.

بعد از پخت کامل مرغ می‌ توان آن را از روی حرارت برداشته و در کنار پلو نوش جان کنید. این خورش نباید خیلی آبدار باشد و به خوبی آب خورشت باید کشیده شود. اگر احساس می‌کنید خورشت شما کمی اب دارد، مقدار بیشتری به آن زمان دهید تا جا افتاده‌ تر شود.

این نوع خورش مخصوص و ویژه در وعده های مختلفی تهیه شده و طعم فوق العاده ای دارد. شما برای آماده کردن این خورش می توانید از مقداری گردوی تازه خرد شده هم استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان