یکی از انواع مرباهای خانگی مارمالاد آلو بوده که رسپی مخصوصی دارد. شما در ادامه با طرز تهیه مارمالاد آلو آشنا می شوید. این مربای خانگی برای انواع فیلینگ شیرینی هم استفاده می شود.

طرز تهیه مارمالاد آلو با دو روش:
مارمالادها نوعی مربای له شده و پوره شده هستند که در زمان سرو حالت سس مانند دارد. شما با طرز تهیه مارمالاد انبه و مارمالاد زرشک با طعم هی دیگر در لینک آشنا می شوید.
مارمالاد آلو بدون هسته:
در این روش شما می توانید ابتدا آلوها را هسته کرده و در نتیجه بعد از حرارت خوردن مواد باید آن را با گوشت کوب به همراه پوسته ها و گوشته خوب میکس کنید.
مواد اولیه:
- آلو سیاه: 1 و نیم کیلو
- آب: 1 دوم پیمانه
- شکر: 1 و نیم کیلو
- آب لیمو ترش: 1 عدد
ابتدا باید آلوها را به چهار قسمت تقسیم کرده دانه آلو را جدا کنید. بعد از اینکه آلوها را دانه کردید، مقداری آب به آلوها اضافه نمایید. حالا آلو را روی حرارت گذاشته و زمان دهید تا آب بجوشد. در مرحله دیگر زیر حرارت را کم کرده و زمان داده تا با حرارت ملایم آلوها کم کم نرم شود.

در حین پخت مواد را چند بار هم زده تا همه با یکدیگر ترکیب شده و آلوهای بالا هم پخته شود. بعد از اینکه احساس کردید تمام آلوها نرم شد، مقداری شکر را اضافه کرده و زمان داده تا شکر درون مواد حل شود.
آب لیمو ترش تازه را نیز به مواد خود اضافه کنید. در این مرحله می توانید از طعم دهنده های مختلف مانند احساس وانیل یا مقداری گلاب هم استفاده کنید. مرحله بعدی باید مواد را میکس کنید. در این بخش می توانید از گوشتکوب برقی یا گوشکوب ساده برای له کردن مواد استفاده نمایید.
طرز تهیه مارمالاد آلو با هسته:
روش دیگر رد کردن مواد از صافی می باشد. در این روش اگر می خواهید مواد را از صافی رد کنید و سس آماده شده را برای مارمالاد استفاده نمایید. دیگر نیاز به دانه کردن آلوها در مرحله ابتدایی نیز شما می توانید آلوها را شسته و به صورت سالم به همراه آب روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه نرم شد، آلو را به همراه هسته و گوشت ها از صافی رد کنید و سس به دست آمده را برای مارمالاد استفاده نمایید.

مواد اولیه:
- آلو: 1 و نیم کیلو
- شکر: 1 و نیم کیلو
- آب: چند پیمانه
- گلاب: 4 قاشق غذاخوری
- زعفران: برای رنگ مربا
در این قسمت از طرز تهیه مارمالاد آلو به روش خانگی مجدد سس را روی حرارت گذاشته تا به غلظت مناسب برسد. برای آماده کردن سس شما باید آلو را مقداری رقیق از روی حرارت بردارید.
مربای مخصوص آلو آماده بوده و می توانید این نوع مارمالاد را در کنار انواع کیک و شیرینی داشته باشید. در وعده صبحانه و عصرانه نیز این مربا می توانید گزینه مناسبی باشد. طعم ملس و ترش در این مربا موجب شده در کنار انواع شیرینی و کیک ها برای فیلینگ استفاده شود. شمنا می توانید از طعم دهنده های مختلف برای مزه دار شدن این مارمالاد استفاده کنید.