اگر به دنبال یک دستور ساده برای آماده کردن کیک های دو طبقه در منزل هستید، در این بخش همراهمان باشید. ما در این قسمت طرز تهیه کیک دو طبقه را به روش خانگی آموزش می دهیم.
طرز تهیه کیک دو طبقه در منزل با ساده ترین روش:
برای داشتن این کیک شما تنها کافی است نحوه فیکس کردن دو طبقه را آموزش ببینید که در ادامه برای شما ارائه می دهیم. شما مراحل تهیه این کیک را اموزش خواهید دید.

مواد اولیه کیک اسفنجی:
- آرد: 5 پیمانه
- تخم مرغ: 10 عدد
- شیر: 2 لیوان
- وانیل: 1 قاشق چای خوری
- شکر: 3 لیوان
- بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
مواد خامه کشی:
- کیک اسفنجی: 2 عدد
- پودر کرم شانتی: 2 بسته
- خامه قنادی: 2 کیلوگرم
- شیر سرد: 1 لیوان
طرز تهیه:
برای اینکه قالب مورد نظر کیک های دو طبقه را تهیه کنید، بهتر است ابتدا دو قالب را روی یکدیگر قرار داده و در این صورت قالب مورد نظر را انتخاب نمایید. قالب دوم باید در میانه قالب اول قرار بگیرد. اختلاف مورد نظر برای کیک قالب کیکهای دو طبقه از هر طرف 5 سانت است.
ابتدا باید یک کیک اسفنجی را آماده کنید. مواد ذکر شده برای دو کیک مناسب است. می توانید مواد را کامل درون یک ظرف بزرگ تهیه کرده و بعد به صورت پیمانهای درون دو قالب جداگانه بریزید.
ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار داده تا گرم شود زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرد و درون ظرف جداگانه بریزید. زردده ها را به همراه شکر و مقداری وانیل با استفاده از همزن هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

تخم مرغ را هم در ظرف جداگانه با همزن برقی هم زده تا حجیم و چند برابر شود. شیر را چند مرتبه به مواد زرده تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی با لیسک هم بزنید و بکینگ پودر را ترکیب کرده چند مرتبه الک کنید و به آرامی به مواد زرده تخم مرغ اضافه کنید.
در این بخش باید با لیسک به آرامی آرد را درون مواد ترکیب نمایید. قالب های مورد نظر را چرب کرده و مقداری از مایع را درون قالب ها پخش کنید. قالب را به آرامی به زمین زده تا حباب های اضافی آن خارج شود و حالت گنبدی شکل نگیرد. قالب را درون فر قرار داده تا طلایی شود.
بعد از پخت و طلایی شدن قالب را خارج کرده و کیک اسفنجی را از قالب خارج کنید. به کیک زمان داده تا کمی سرد شود. با استفاده از چاقوی مناسب روی سطح کیک را صاف کرده و از وسط آن را به دو نیم تقسیم کنید.
خامه قنادی را به همراه شکر درون ظرف ریخته و با همزن برقی با دور تند آن را بزنید تا خامه قنادی فرم گرفته و چند برابر شود. در این بخش می توانید از پودرهای شکلاتی و یا پودر کاکائو برای مزه دار کردن خامه استفاده کنید.

مقداری از خامه را برداشته و در وسط کیک قرار دهید. روی کیک را با استفاده از گردو و موز می توانید فیلینگ کنید. لایه دیگر کیک را روی آن قرار داده تا برای خامه کشی نهایی آن را انجام دهید.
کیک کوچک را نیز به همین روش فیلینگ و خامه کشی کنید. شما می توانید از مقداری نسکافه دم کرده برای خیس کردن لایه های کیک استفاده نمایید. کیک را برای چند ساعت درون یخچال قرار داده تا به خوبی خودش را بگیرد و خامه جذب آن شود.
کیک بزرگ را در کف ظرف و سینی مورد نظر قرار داده و برای فیکس کردن لایه دوم باید از نی های ایس پک یا سیخ های چوبی ضخیم استفاده سیخ یا نی را روی سطح کیک قرار داده و لایه دوم کیک خود را از درون این سیخ ها رد کرده و فیکس کنید. حالا کیک شما آماده بوده و می توانید تزیین نهایی را روی سطح کیک انجام دهید