ترشی ها در میان ملل مختلف تنوع زیادی دارند. به عنوان مثال: شما می توانید در ادامه با طرز تهیه ترشی مراکشی که یک نوع ترشی مخصوص است، آشنا شوید.

طرز تهیه ترشی مراکشی:
این ترشی بسیار مجلسی و شیک بوده و طعم فوق العاده ای دارد. شما می توانید با طرز تهیه ترشی هندی و ترشی پاپایا با دستورهای دیگر در لینک آشنا شوید.
مواد اولیه:
- آب لیمو: 2 قاشق سوپ خوری
- زنجبیل: 1 چهارم قاشق چای خوری
- زردچوبه: 1 دوم قاشق چای خوری
- رب: 2 قاشق سوپ خوری
- سیاه دانه: 1 و نیم قاشق چای خوری
- تخم گشنیز: 1 چهارم قاشق چای خوری
- سیاه دانه: 1 و نیم قاشق چای خوری
- موسیر: 100 گرم
- زیتون: 250 گرم
- کنسرو بچه ذرت: 1 عدد
- سرکه: به مقدار لازم
- نخود فرنگی پخته: 100 گرم
- نمک: به مقدار لازم
- قارچ: 200 گرم
- گل کلم: 250 گرم
- فلفل دلمه: 1 عدد
- کلم بروکلی: 200 گرم
- فلفل قلمی: چند عدد
- نعناع و ترخون: 100 گرم
- سیر: چند حبه
- زیره: 1 چهارم قاشق چای خوری
- روغن زیتون: 1 دوم پیمانه
طرز تهیه:
تمام سبزیجاتی که در این قسمت اشاره شد، به خوبی شسته و پاک کنید. حالا سبزیجات را روی یک پارچه نخی پهن کرده تا آب آن کشیده شده و به خوبی خشک شود. توجه کنید که سبزیجات باید خوب خشک شده باشد و هیچ آب اضافی نداشته باشد تا کپک نزند.

روغن رب و یک پیمانه سرکه را درون ظرفی با یکدیگر ترکیب کنید. این مواد برای سس ترشی شما استفاده می شود. قارچ ها را نیز به خوبی پاک کرده و بشورید. بعد از اینکه قارچ ها کمی خشک شد، آن را به همراه مقداری آب لیمو مزه دار کرده و کنار بگذارید.
این کار باعث شده تا قارچ ها سیاه نشود. مواد را سه دقیقه روی حرارت گذاشته تا کمی حرارت بخورد. حالا مواد را از روی حرارت برداشته و زمان دهید تا کمی خنک شود.
تمام مواد ترشی خود را میکس کرده و ترکیب کنید. مواد ترشی را درون ظرف جادار و استریل شده قرار داده و روی آن سس آماده شده و قارچ ها را بریزید. مقداری ادویه و نمک هم به مواد خود اضافه کرده و کنار بگذارید تا مزه دار شود. ترشی را یک ساعت در فضای باز قرار داده تا هوای اضافی آن خارج شود. درب ترشی را محکم بسته و به مدت یک هفته در محیط خنک نگهداری کنید.

بعد از یک هفته ترشی شما آماده بوده و می توانید نوش جان کنید. این ترشی برای وعده های مختلف مناسب بوده و یک ترشی مجلسی و فوق العاده است. طرز تهیه ترشی مراکشی با یک دستور ساده را در این بخش آموزش دیدید و می توانید برای آماده کردن انواع ترشی ها همراه ما باشید.
شما می توانید این ترشی را درون غذاساز میکس کرده و بعد درون شیشه بربزید. در این صورت ترشی لیته مراکشی دارید. اما رسپی اصلی این ترشی به صورت ترشی خرد شده و ورقه ای است که مواد ترشی به طور مجزا درون دیده می شود. این ترشی را می توانید در صورت دلخواه تندتر کنید.