ته دیگ ها تنوع زیادی دارند و اگر به دنبال ته دیگ مخصوص و ویژه هستید، در ادامه این قسمت با طرز تهیه ته دیگ کادایف همراه ما باشید. این ته دیگ بسیار متنوع و خوشمزه است.
طرز تهیه ته دیگ کادایف:
شما می توانید این ته دیگ را به روش های مختلفی تهیه کرده ما در این بخش روش ساده آماده سازی آن را به شما آموزش می دهیم. شما علاقه مندان طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی و ته دیگ تخم مرغی با دستورهای دیگر را در لینک مطالعه کنید.

مواد اولیه:
- کادایف: 1 دوم بسته
- روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
- زعفران غلیظ: 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
این ته دیگه خوشمزه را می توانید برای انواع پلوها تهیه کرده و نوش جان کنید. ابتدا مقداری برنج را پاک کرده بشورید و بعد از اینکه آب کثیف آن کشیده شد، مقدار آب روی آن ریخته کمی نمک بزنید و کنار بگذارید تا برنج کمی قد بکشد.
قابلمه روی حرارت گذاشته و مقداری نمک به آن اضافه کنید. حالا برنج خیس خورده را درون قابلمه ریخته و بعد از اینکه قد کشیده کمی نرم شد، برنج را آبکشی کنید. برنج را به روش های مختلف می توانید، بپزید.

درون قابلمه که می خواهید پلو را دم کنید، مقداری روغن ریخته و کمی زعفران هم روی آن بریزید. زعفران را از قبل دم کرده و بعد از اینکه به خوبی رنگ داد به مواد درون قابلمه اضافه نمایید. در ادامه رشته های کادایف را درون مقداری آب خیس کرده و کادایف های خیس شده را کف قابلمه پهن کنید.
برای اینکه ته دیگ شما برشته تر شود، ته دیگ را کمی پهن کرده تا لایه نازک تری داشته باشد. در ادامه زیر قابلمه شعله پخش کن قرار داده و بعد پلو را روی ته دیگ ها بریزید. در ادامه باید دمکنی را روی قابلمه قرار داده و روی شعله پخش کن بگذارید تا برنج شما دم بکشد.
در این مرحله از طرز تهیه ته دیگ کادایف بعد از اینکه پلو دم کشید، می توانید از روی حرارت برداشته و نوش جان کنید. برای روی پلو هم می توانید از مقداری زعفران دم کشیده استفاده نمایید.
شما می توانید این ته دیگ مخصوص و خوشمزه را برای انواع پلو ماکارونی و پاستا نیز تهیه کنید. این ته دیگ بسیار خوشمزه است و برای داشتن آن می توانید از مقداری رشته های کادایف استفاده کنید. رشته کادایف را می توانید به صورت آماده از بیرون تهیه کرده و در زیر ته دیگها قرار دهید.
برای اینکه این پلو خوشمزه را در منزل تهیه کنید، می توانید از این رشته ها استفاده کنید. همچنین باید ابتدا رشته های کالایف را به همراه مقداری آب خیس کرده تا رشته ها زیر ته دیگ خیلی خشک نشود.
این نوع ته دیگ ها بسیار خوشمزه بوده و طعم فوق العاده ای دارند. شما می توانید با همین دستورهای ساده یک ته دیگ خوشمزه و عالی را داشته باشید. در صورت دلخواه می توانید این ته دیگ را برای انواع پلو و در کنار انواع خورشت هم داشته باشید.