ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پاستا گوشت و ریحان با طعمی ویژه

طرز تهیه پاستا گوشت و ریحان را در این قسمت آموزش ببینید. این پاستا عطر ریحان بی نظیری داشته و در وعده های مختلف قابل سرو است.

طرز تهیه پاستا گوشت و ریحان با طعمی ویژه

پاستاها نوعی غذای متنوع و محبوب هستند که در طعم‌ های متنوع تهیه می‌ شود. به عنوان مثال: در این قسمت طرز تهیه پاستا گوشت و ریحان با یک رسپی ویژه را برای شما علاقه مندان قرار داده‌ ایم.

طرز تهیه پاستا گوشت و ریحان:

این نوع پاستا را ترکیب فوق العاده‌ ای داشته و برای اینکه یک پاستای متنوع و جدید را تجربه کنید، این غذا را به شما عزیزان پیشنهاد می‌ کنیم. شما علاقه مندان می توانید با طرز تهیه پاستا بیکن و پاستا سیب زمینی با دستورهای مخصوص دیگر هم آشنا شوید.

طرز تهیه پاستا گوشت و ریحان

مواد اولیه:

  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • پاستا: 1 پیمانه
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • ریحان تازه: 100 گرم
  • گوجه فرنگی: 4 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه: 1 بسته

طرز تهیه:

برای آماده کردن این پاستای ویژه و خوشمزه ابتدا باید پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و کنار بگذارید. پیاز خرد شده را به همراه مقداری روغن درون تابه ریخته و روی حرارت بگذارید و کمی تفت دهید.

بعد از اینکه پیازها کمی سبک شد، گوشت چرخی را به درون تابه اضافه کرد و خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. مقداری ادویه فلفل سیاه، پاپریکا، نمک، پودر سیر، پودر آویشن و در صورت دلخواه ارگانو را به گوشت‌ ها اضافه کرده و تفت دهید.

روش تهیه پاستا گوشت و ریحان

مواد را به همین شکل تفت داده تا بوی خامی آن از بین برودد در ادامه مقدار رب گوجه فرنگی اضافه کرده و درون تاب تفت دهید تا رب به خوبی درون مواد باز شود.

می‌ توانید از مقداری گوجه فرنگی هم استفاده کنید. گوجه فرنگی را پوست کنده پوره کنید و به درون تابه خود اضافه نمایید و تفت دهید تا آب گوجه کشیده شود.

مقداری آب جوش به سس اضافه کرده و زمان دهید تا کاملا پخته شود. پاستا را درون قابلمه‌ای که مقداری آب ریخته و روی حرارت گذاشته تا بجوشد. بریزید و زمان دهید تا پاستاها نرم شود.

پاستاهای نرم شده را آبکشی کرده و به مواد سس خود اضافه نمایید. می توانید مقداری خامه صبحانه را ریقی کرده و درون سس بریزید. افزودن خامه سلیقه ای است و می توانید آن را حذف کنید.

مواد پاستا گوشت و ریحان

کمی زمان داده تا پاستا درون سس‌ ها بجوشد. در ادامه زیر حرارت را خاموش کرده پاستا را درون ظرف بریزید و روی آن را با سبزی ریحان تزیین کنید. می‌ توانید سبزی ریحان را ساطوری کنید و به پاستا اضافه کنید.

برای تزیین روی پاستا می توانید از مقداری پنیر پارمزان هم استفاده نمایید. این پاستای محبوب و خوشمزه طعم فوق العاده ای داشته و برای پذیرایی در مهمانی های شما هم گزینه مناسبی خواهد بود.

این پاستای مخصوص یکی از انواع محبوب ترین پاستاها بوده و عطر ریحان در این غذا بی نظیر است. شما می توانید قبل از افزودن پاستا خامه را به مواد سس خود اضافه کرده و بعد پاستا را درون آن بریزید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان