اگر به دنبال دستورهای متنوع و ساده برای آماده کردن انواع کیک هستید، در این بخش با طرز تهیه کیک شکلاتی کافی شاپی با یک دستور ساده همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک کافی شاپی:
کیک های کافی شاپی به دلیل بافت خیس و فوق العادهای که دارند، بسیار محبوب هستند. شما می توانید این کیک ها را در منزل هم تهیه کنید. طرز تهیه کیک جافا و کیک شیرعسلی با دستورهای دیگر را در لینک دنبال نمایید.

مواد اولیه:
- ارد: 1 و نیم پیمانه
- شکر: 1 لیوان سرخالی
- تخم مرغ: 2 عدد
- روغن مایع: 1 دوم لیوان
- شیر گرم: 2 سوم لیوان
- پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
- وانیل: 1 دوم قاشق چای خوری
- بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
برای آماده کردن این کیک به دستور کافی شاپی باید ابتدا فر را در دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از اینکه فر به خوبی گرم شد، باید مواد کیک را آماده کنید. بهتر است مواد کیک را 1 تا 2 ساعت قبل از درون یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا مواد با یکدیگر همدما شود. این کار باعث شده تا کیک پف بهتری داشته باشد.
قالب مورد نظر کیک را مقداری روغن ریخته و روی سطح آن را آردپاشی کنید. درون ظرفی مقدار آرد بکینگ پودر و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط کرده و بعد از اینکه مخلوط شد، سه مرتبه مواد را الک کنید تا بافت لطیف و سبکی بگیرد.

حالا نوبت به اضافه کردن تخم مرغ و مواد وانیل میرسد درون ظرف تخم مرغ ها را شکسته با آن شکر را اضافه کنید و کمی وانیل بزنید. حالا مواد را با دور تند همزن بزنید تا کرمی رنگ و یکدست شود. بعد از اینکه مواد شما کرمی و کشدار شد، به آن مقداری شیر افزوده و با همزن ترکیب کنید.
آرد را سه مرتبه الک کرده و به مواد خود اضافه نمایید. با لیسک مواد را به آرامی به صورت دورانی هم زده تا یکدست شود. حتما باید مواد را با لیسک ترکیب کنید تا پف کیک از بین نرود.
مایه کیک را درون قالب مورد نظر ریخته و کمی تکان دهید تا حباب اضافی آن خارج شود. قالب را درون فر قرار داده تا کیک پخته شود. در اینمرحله از طرز تهیه کیک کافی شاپی می توانید، یک سیخ چوبی درون مایه قرار داده و اگر مایه به سیخ نمی چسبد، می توانید آن را از درون قالب خارج کنید.

در ادامه سوراخ هایی روی سطح کیک ایجاد کرده و با استفاده از سس شکلاتی آن را بپوشانید. این کیک را می توانید در کنار چای و انواع نوشیدنی های دلخواه میل کنید.
این کیک کافی شاپی خوشمزه را می توانید با مقداری ترافل رنگی، پودر نارگیل و مقداری شکلات چیپسی تزیین کنید. این کیک را می توانید به صورت ساده و به روش خیس هم سرو نمایید. برای اینکه کیک خیس داشته باشید، باید به کیک زمان دهید تا کمی سرد شود. سوراخ هایی روی سطح کیک ایجاد کرده و از ترکیب شیر، کاکائو و خامه رقیق شده روی سطح آن بریزید.