شما علاقه مندان به انواع شیرینی و کیک می توانید رسپی های مختلفی از طرز تهیه شیرینی ها را در آرگا آموزش ببینید. در این قسمت با طرز تهیه شورت برد پسته ای آشنا خواهید شد.
طرز تهیه شورت برد پسته ای یک شیرینی خانگی:
این شیرینی بسیار خوشمزه بوده و طعم فوق العاده ای دارد. شما مراحل آماده سازی این شیرینی را در ادامه آموزش خواهید دید. شما می توانید با طرز تهیه شیرینی نوتلایی و شیرینی کاک در لینک آشنا شوید.

مواد اولیه:
- کره: 150 گرم
- آورد قنادی: 60 گرم
- پودر قند: 60 گرم
- نشاسته ذرت: 10 گرم
- وانیل: 1 چهارم قاشق چای خوری
- نمک: 1 دوم قاشق چای خوری
- مغز پسته: به مقدار کافی
نحوه تهیه شیرینی:
آماده کردن این شیرینی مخصوص ابتدا باید کره را در دمای محیط قرار دهید تا به خوبی نرم و باز شود. مقداری کره را با همزن برقی هم زده تا ترکیب آن باز شده و در ادامه به آن پودر قند را اضافه کنید و مجدد با دور همزن مواد را ترکیب نمایید.
مقداری نشاسته ذرت، نمک و وانیل را به مواد افزوده و دوباره ترکیب کنید. آرد را چند مرتبه الک کرده و کم کم به مواد خود اضافه نمایید. با دست مواد را ورز داده تا خمیر شما در وسط ظرف جمع شود و بافت مناسب و منسجمی بگیرد.

بعد از اینکه خمیر شما به ترکیب یکدست رسید، مقداری پسته خرد شده را به آن اضافه کرده و مجدد ترکیب نمایید. خمیر آماده شده را به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار داده و روی آن یک سلفون بپیچید.
خمیر را بین دو نایلون پهن کرده ک با کمک وردنه آن را باز کنید. بعد از اینکه خمیر شما به قطر 1 شانتی متر باز شد، با استفاده از قالب های مخصوص شیرینی را قالب بزنید.
کف سینی فر را مقداری چرب کرده و شیرینی های قالب زده را درون شیرینی و با فاصله از یکدیگر قرار دهید. فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا گرم شود. سینی فر را درون فر قرار داده و بعد از پخت آن را را از درون فرخارج کرده و شیرینی های آماده سرو می باشد.

برای تزیین روی این شیرینی ها می توانید از مقداری پسته خرد شده استفاده کرده و روی سطح خمیر شیرینی خود قرار دهید. این شیرینی مخصوص با این دستور ساده را تهیه کرده و نوش جان کنید. شما می توانید از ترکیب شکلات های چیپسی هم درون این شیرینی ها استفاده نمایید.
نکات مهم تهیه شیرینی:
در آماده سازی این شیرین باید توجه کنید که حتما باید آرد و شکر را درون غذاساز ریخته تا بافت ان به خوبی باز شده و سبک شود. شما می توانید از پودر قند اماده هم استفاده کرده اما بهتر است مجدد به همراه ارد درون غذاساز یا اسیاب ریخته و خوب میکس کنید.
در مرحله بعد الک کردن این ترکیب باعث شده تا خمیر بافت لطیف بگیرد. شما می توانید از مواد دلخواه برای تزیین کردن روی این شیرینی ها استفاده کرده که طعم عالی به ان می دهد.