یکی از انواع کباب های خوشمزه خانگی دنده کباب بوده که شما علاقه مندان می توانید در ادامه با طرز تهیه دنده کباب تنوری کرمانشاهی آشنا شوید. این کباب ویزه و خوشمزه برای پذیرایی های شما هم مناسب است.
طرز تهیه دنده کباب تنوری:
آماده کردن این کباب در خانه کار بسیار ساده ای است و شما می توانید این کباب را حتی در منزل هم تهیه کنید. طرز تهیه کباب آبی و کباب بناب با رسپی های دیگر هم در لینک مطالعه نمایید.

مواد اولیه:
- دنده گوسفند: 1 کیلوگرم
- سیر: 2 حبه
- پیاز: 2 عدد
- برگ بو: 2 عدد
- ماست چکیده: 1 پیمانه
- فلفل و نمک و روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه کباب:
دنده کباب را تازه از بازار تهیه کرده و خوب بشورید. بعد از اینکه آب آن کشیده شد باید دنده کباب را خرد کنید. چند تکه یخ به دنده ها اضافه کرده تا کمی به نرم شدن آن کمک کند.
پیاز را پوست کنده و رنده کنید. آب پیاز باعث شده تا بافت گوشت شما لطیف و نرم شود. سیر را هم رنده کرده و سیر و پیاز رنده شده را به درون کاسه دنده ها اضافه کنید.

مقداری روغن به همراه یک پیمانه ماست چکیده به مواد خود اضافه کرده و خوب ورز دهید تا به خورد گوشت برود. برای عطر بهتره کباب ها مقداری برگ بو فلفل، نمک اضافه نمایید مواد را خوب ورز داده و ترکیب کرده تا یکدست شود.
بعد از اینکه مواد کباب شما به خوبی با یکدیگر آغشته شد، سلفون روی آن کشیده و کنار بگذارید تا کباب ها مزه دار شود. بعد از یک روز تا 5 ساعت می توانید کباب ها را از درون یخچال خارج کنید. هر چقدر کباب ها بیشتر مزه دار شود، در زمان پخت بافت بهتری می گیرد.
دنده ها را از درون مواد خارج کرده به سیخ بکشید و روی حرارت ملایم بپزید. برای کباب کردن دنده ها می توانید از منقل های خانگی یا اجاق گاز استفاده کنید. درون منقل مقدار زغال ریخته آتش بزنید و بعد از اینکه آتش خاموش شد، کباب ها را روی ذغال قرار داده و با حرارت ملایمزمان دهید تا کباب پخته شود.
طرز تهیه دنده کباب تنوری کرمانشاهی به همین سادگی است و شما می توانید یک کباب خوشمزه منحصر به فرد تهیه کنید. شما می توانید از روش های مختلفی برای کباب کردن دنده ها استفاده کنید.

اگر اجاق گاز خانگی دارید، می توانید روی اجاق گاز هم این کباب را آماده کنید. برای داشتن این کباب نیاز به امکانات زیادی ندارید و می توانید یک کباب مجلسی خوشمزه تهیه کنید.
این کباب خوشمزه را در کنار نانو سبزی و پلو نوش جان کنید. شما می توانید انواع از کباب مرغ گوشت را با همین روش مزه دار کرده و نوش جان کنید. این رسپی و مرینیت کردن برای انواع کباب استفاده می شود.
در صورت دلخواه می توانید از چند قطره آب لیموی تازه برای خوشمزه تر شدن و ترش شدن کباب ها استفاده کنید که کاملاً سلیقه ای است. این کباب در کنار پلو زعفرانی یک کباب خوشمزه و مخصوص است.