بیسکوئیت های ساقه طلایی یک نوع بیسکویت نوستالژیک بوده که طعم بی نظیری دارد. این روزها روکش های شکلاتی این بیسکویت ها محبوبیت زیادی پیدا کرده است. شما می توانید در ادامه طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی شکلاتی در خانه را آموزش ببینید.
طرز تهیه ساقه طلایی شکلاتی:
آماده کردن این بیسکویت ها در خانه و با روش سالم کار بسیار ساده ای است. تنها باید مراحل آموزش و تهیه این بیسکویت ها را تا پایان همراه ما باشید.

مواد اولیه:
- آرد سبوس دار: 2 پیمانه
- کره: 100 گرم
- وانیل: نوک قاشق چای خوری
- پودر سبوس: 2 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- پودر قند: 2 سوم پیمانه
- نمک: نوک قاشق چای خوری
- شیر: 1 چهارم پیمانه
- پودر زنجبیل: نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
برای آماده کردن این نوع بیسکویت به ازای یک قاشق آرد باید 2 قاشق سبوس استفاده کنید. مواد را با یکدیگر ترکیب کرده و به آن مقداری بکینگ پودر اضافه نمایید.
بعد از اینکه مخلوط شما یکدست شد، آرد را درون آسیاب ریخته تا به خوبی پودر شود. در ادامه پودر قند را هم یک مرتبه درون آسیاب خرد کرده تا به خوبی پودر شود. مواد را درون ظرف با یکدیگر ترکیب کرده مقداری نمک، وانیل و بکینگ پودر به آن اضافه کنید.

برای عطر بهتر می توانید از مقداری زنجبیل پودر شده هم استفاده نمایید. مجدد مواد را میکس کرده تا یکدست شود. کره را که از قبل در دمای محیط قرار دادهاید و به خوبی آب شده به مواد آرد اضافه کرده خوب مواد را هم بزنید. برای سادهتر شدن کار می توانید تمام مواد را درون میکسر مخلوط کرده و کره را هم درون همان میکسر به مواد افزوده و خوب مواد را میکس کنید.
با چنگال مواد را خوب له کرده تا باز شود. شیر را کم کم به مواد اضافه کرده و مجدد میکس کنید تا خمیر در وسط ظرف جمع شود. خمیر شما باید به راحتی درون ظرف جمع شود. خمیر نه بیش از حد شل بوده و نه بیش از حد سفت که به راحتی از هم باز شود.
در این مرحله از طرز تهیه بیسکوییت ساقه طلایی شکلاتی فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار داده تا به خوبی گرم شود. سینی فر را چرب کرده و یا با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را روی یک نایلون قرار داده و به خوبی باز کنید. بعد از اینکه خمیر را به قطر نیم سانتی متر باز کردید با استفاده از کاتر مخصوص شیرینیها را قالب بزنید.

با استفاده از سیخ چوبی سطح بیسکویت ها را سوراخ هایی ایجاد کرده و شیرینی های قالب خورده را درون سینی فر با فاصله بچینید. سینی را درون فر گرم شده قرار داده و 20 دقیقه به آن زمان دهید.
بعد از آماده شدن بیسکویت ساقه طلایی آن را از درون فر خارج کرده و بعد از اینکه به خوبی خنک شد، درون ظرف شکلات بن ماری شده که از قبل روی حرارت کتری به همراه مقداری کره باز کرده اید قرار داده و بعد کنار بگذارید تا درون یخچال شکلات روی آن بسته شود.