ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه املت قزوینی با طعم و مزه متفاوت

اگر علاقه مند به آشپزی های محلی و سنتی هستید در این بخش با طرز تهیه املت قزوینی محلی همراه ما باشید. این املت رسپی ساده ای دارد.

طرز تهیه املت قزوینی با طعم و مزه متفاوت

املت یک غذای خوشمزه و متنوع بوده که به راحتی می‌ توانید برای صبحانه یا شام تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه املت قزوینی که یک نوع املت جذاب است آشنا می‌ شوید. این املت مخصوص طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه املت قزوینی:

این املت طعم بی‌ نظیری دارد و یکی از املت‌های سنتی است. شما با طرز تهیه املت نخود فرنگی و املت سبزیجات با چند دستور ساده دیگر در لینک آشنا خواهید شد.

 

طرز تهیه املت قزوینی

مواد اولیه:

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • گوجه: 4 عدد
  • فلفل و نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • شوید و جعفری معطر: به مقدار لازم
  • زعفران: به مقدار لازم
  • پیاز: 1 عدد

طرز تهیه:

این املت طعم بسیار خوشمزه‌ای داشته و یکی از املت‌ های سنتی و محلی است. برای داشتن این غذای خوشمزه ابتدا باید یک پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد کنید. مقداری روغن درون تابه ریخته و پیازهای نگینی شده را درون آن با حرارت ملایم تفت دهید.

گوجه فرنگی قرمز و رسیده را خرد کرده یا رنده کنید. گوجه فرنگی رنده شده را به مواد درون تابه اضافه کرده و کمی آن را تفت دهید. باید گوجه ها نرم شده و آب آن کمی تبخیر شود.

دستور تهیه املت قزوینی

بعد از اینکه گوجه فرنگی‌ ها کمی پخته و نرم شد، می‌ توانید جعفری و شوید را که از قبل پاک کرده شسته‌ اید به صورت ساطور خرد کرده و به مواد درون تابه اضافه کنید.

کمی ادویه فلفل، نمک، زردچوبه به مواد تابه اضافه کرده و داده تا عطر ادویه بلند شود. مقداری زعفران دم کشیده را درون املت ها اضافه کرده و هم بزنید. بعد از اینکه گوجه ها پخته شد، باید تخم مرغ را درون ظرفی شکسته و هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.

تخم‌مرغ را درون مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا پخته شود. این املت خوشمزه را می توانید در کنار نان تست و نان برشته نوش جان کنید. این املت خوشمزه با می توانید در کنار سبزی و پیاز نوش جان نمایید.

این املت خوشمزه یک وعده غذایی مناسب برای صبحانه و شام است. شما می‌ توانید این املت معطر را برای ناهار هم تهیه کنید. در صورت دلخواه می‌ توانید مقدار پیازچه خرد شده یا سبزی‌ های معطر دیگر را به دلخواه درون املت اضافه کنید.

مواد املت قزوینی

این املت به دلیل داشتن پیاز و سبزی‌ های معطر طعم فوق العاده‌ای دارد. اگر گوجه‌ های شما ترش نبوده می‌ توانید از یک قاشق رب گوجه فرنگی درون مواد استفاده کنید. مقداری رب را درون گوجه‌ ها تفت داده تا رنگ آن باز شود. در مرحله بعدی می‌ توانید تخم مرغ‌ های هم زده شده را به آن اضافه کنید.

شما می‌ توانید تعداد تخم مرغ‌ ها را در این املت کم و زیاد کرده و اگر املت سفت‌ تر می‌ خواهید به آن مقدار بیشتری تخم مرغ اضافه کنید. این املت طعم فوق العاده‌ای داشته و در قزوین یکی از غذاهای محلی آنها است.  شما می‌ توانید این املت خوشمزه را در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان