ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه شیرینی بادام زمینی خوشمزه و مجلسی در خانه

اگر علاقه مند به دستور انواعی شیرینی و کیک هستید در این قسمت با طرز تهیه شیرینی بادام زمینی همراه ما باشید.

طرز تهیه شیرینی بادام زمینی خوشمزه و مجلسی در خانه

برای داشتن دستورهای متنوع و جدید برای انواع از شیرینی‌ ها و کیک‌ ها بهتر است در آگا ما را دنبال کنید. در این بخش با طرز تهیه شیرینی بادام زمینی آشنا خواهید شد.

طرز تهیه شیرینی بادام زمینی:

این شیرینی خوشمزه از جمله شیرینی‌ های خشک بوده و طعم فوق العاده‌ای دارد. طرز تهیه شیرینی لانکشایر و شیرینی نوتلایی با رسپی های دیگر را در لینک مطالعه نمایید.

طرز تهیه شیرینی بادام زمینی

مواد اولیه:

  • بادام زمینی بدون نمک: 350 گرم
  • روغن مایع: 150 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • آرد: 250 گرم
  • شکر: 200 گرم
  • نمک: نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار داده تا گرم شود. درون سینی فر رو کمی با روغن چرب کرده یا کاغذ روغنی قرار دهید. بادام زمینی‌ های بی‌ نمک را باید روی یک سینی کامل پهن کنید.

بعد از اینکه به خوبی داغ شد، بادام زمینی‌ هایی را که کف سینی قرار داده‌ اید درون فر گذاشته تا کمی بو داده شود. هر 5 دقیقه سینی را از درون فر خارج کرده تا بادام‌ها را پشت و رو کنید و بادام‌ ها نسوزد. 50 گرم از بادام‌ها را برداشته و برای تزیین کنار بگذارید.

رسپی شیرینی بادام زمینی

باقی بادام‌ های بو داده شده را درون آسیاب ریخته تا به خوبی پودر و له شود. بعد از اینکه بادام‌ ها به خوبی روغن‌ دار شد، درون ظرفی آرد را الک کرده و به آن شکر دانه ریز نمک و پودر بادام‌ ها را اضافه کنید.

با استفاده از یک قاشق یا کاردک مواد را خوب هم بزنید. نیمی از روغن مایع را درون مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مواد حالت خمیری پیدا کند. مواد را به قدری ورز داده تا خمیر شما منسجم شود.

به اندازه یک فندق یا گردو از مقدار خمیر برداشته و آن را در کف دست گرد کنید. شیرینی‌ ها را درون سینی فر با فاصله از یکدیگر قرار دهید و روی آن را با استفاده از یک بادام کمی فشار داده تا خمیر کمی پخش شود. مقدار شکر قهوه‌ ای یا شکر روی سطح شیرینی‌ ها ریخته و سینی را درون فر دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

بعد از طلایی و برشته شدن شیرینی‌ ها می‌ توانید آن را از درون فر خارج کرده و نوش جان کنیمد. این شیرینی خشک را می‌ توانید در کنار چای قهوه و انواع نوشیدنی‌ ها میل کنید. این شیرینی حتما باید سرد شده و بعد از سرد شدن می توانید روی آن را با مقداری شکلتا بن ماری شده هم تزیین کنید.

مواد شیرینی بادام زمینی

طرز تهیه شیرینی بادام زمینی با همین دستور ساده را در این بخش آموزش دیدید. شما می‌ توانید انواع از شیرینی‌ های خانگی را با یک دستور ساده و آسان آموزش ببینید.

شما در صورت دلخواه می‌ توانید درون خمیرها را دانه بادام زمینی قرار داده و یک شیرینی مغزدار داشته باشید. در این صورت می‌ توانید بادام روی سطح شیرینی‌ ها را حذف کنید و آن را با استفاده از مهرهای شیرینی تزیین نمایید. این شیرینی خوشمزه برای اعباد و مناسبت های مختلف قابل استفاده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان