ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مربای کرن بری خانگی؛ ساده، سالم و خوش عطر

همانطور که می دانید مربا دارای انواع مختلفی است که یکی از مرباهای خوشمزه و پرطرفدار مربای کرن بری است، که در این مقاله طرز تهیه مربای کرن بری را به شما دوستان عزیز آموزش می دهیم.

طرز تهیه مربای کرن بری خانگی؛ ساده، سالم و خوش عطر

کرن بری میوه قرمز و کوچک است که مشابه زغال اخته است و قیمت بالایی داشته که با این میوه می توانید یک مربای خوشمزه تهیه کنید. از این رو، اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که تمایل زیادی به تهیه مربا دارید و به دنبال طرز تهیه مربای کرن بری هستید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

آموزش تهیه مربای کرن بری

طرز تهیه مربای کرن بری با طعم بی نظیری

مربای کرن بری در بین اکثر افراد طرفداران زیادی را به خود جذب می کند و نحوه تهیه آن نیز مانند مربای جوانه گندم و مربای کیوی و سیب بسیار ساده و راحت است و در مدت زمان کمی می توانید این مربای خوش طعم را تهیه کنید.  همچنین، این مربا از فواید زیادی برخوردار است. در ادامه مطلب طرز تهیه مربای کرن بری را به شما همراهان آموزش می دهیم تا بتوانید به راحتی این مربای خوش طعم را تهیه کنید.

مواد لازم

  • کرن بری تازه : یک کیلو گرم
  • شکر : یک کیلو گرم
  • آب : نصف لیوان
  • آبلیموی تازه : یک قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده : دو قاشق غذا خوری

دستور تهیه

ابتدا کردن بری ها را خوب پاک کرده و بشویید و بعد اجازه دهید تا کاملاً آب آن گرفته شود سپس قابلمه مناسبی را برداشته و کرن بری را با شکر داخل قابلمه بریزید و کمی هم زده تا شکر با میوه ها ترکیب شوند.

حالا اجازه دهید ترکیب به مدت بیست و چهار ساعت استراحت کند تا شکر به خوبی جذب میوه ها شود و در این مدت کرن بری ها کمی آب پس می دهند.

در مرحله بعدی قابلمه را روی حرارت ملایم  ه مدت چهل و پنج دقیقه بگذارید و بعد نصف لیوان آب، یک قاشق غذا خوری لیموترش تازه و دو قاشق زعفران دم کرده را به قابلمه بیفزایید.

حالا در حین جوشیدن کف روی مرباها را جمع کرده تا مربا کدر نشود و بعد از چهل و پنج دقیقه مربا آماده می شود سپس، آن را از روی حرارت بردارید.

در مرحله پایانی از نحوه تهیه مربای کرن بری، اجازه دهید مربا چند ساعت در محیط بیرون بماند تا خنک شود و بعد داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید سپس داخل یخچال از آن نگهداری کنید. نوش جان.

 نحوه تهیه مربای کرن بری

نکات تکمیلی

1. اگر تمایل دارید تا با کرن بری های خشک مربا تهیه نمایید آن ها را قبل از استفاده داخل آب خیس کرده تا نرم شوند.

2. برای غلیظ شدن مربای کرن بری می توانید زمان پخت را افزایش دهید.

3. مربای کرن بری را به مدت یک سال می توانید داخل یخچال نگهداری نمایید.

4. کرن بری طعمی ترش و شیرین داشته و از خواص زیادی برخوردار است و اگرچه از نظر ظاهر شبیه کرن بری است اما طعم و مزه آن متفاوت است و به شکل تازه، خشک شده و همچنین کنسروی تهیه می شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان