ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه املت مراکشی خوشمزه و تند با طعمی متفاوت

املت از گذشته تا به امروز به عنوان صبحانه و گاهی شام در بین اکثر افراد طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است که دارای انواع مختلفی است. در این مقاله طرز تهیه املت مراکشی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه املت مراکشی خوشمزه و تند با طعمی متفاوت

املت بسته به نوع موادی که داخل آن مورد استفاده قرار گرفته می شود متفاوت می باشد که املت مراکشی جزو یکی از املت های خوش طعم و پرطرفدار است. از این رو، اگر شما نیز به این املت علاقه دارید به منظور آشنایی با دستور تهیه آن بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه املت مراکشی همراه ما باشید.

آموزش تهیه املت مراکشی

آموزش طرز تهیه املت مراکشی

املت مراکشی را می توان در کنار انواع نان به عنوان صبحانه و یا وعده شام نوش جان کنید و نحوه تهیه آن نیز مانند املت پیاز و املت سبزیجات بسیار ساده و راحت است. در ادامه مطلب دستور تهیه املت مراکشی را به شما همراهان عزیز آموزش می دهیم تا بتوانید به راحتی آن را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

  • تخم مرغ : چهار عدد
  • گوجه فرنگی : دو عدد متوسط
  • پیاز : یک عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای : یک عدد
  • سیر : دو حبه
  • روغن زیتون : دو قاشق غذا خوری
  • پاپریکا : نیم قاشق چایخوری
  • زیره : نیم قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده : دو قاشق غذا خوری

دستور تهیه

ابتدا گوجه فرنگی، پیاز، سیر، فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده تا در زمان پخت با هم ترکیب شوند و بعد داخل تابه مناسبی، روغن زیتون را گرم کرده و پیاز خرد شده را به آن افزوده و روی حرارت ملایم بگذارید.

حالا پس از طلایی شدن پیاز، به آن سیر بیفزایید و کمی تفت داده سپس گوجه و فلفل دلمه ای را بیفزایید و اجازه دهید چند دقیقه بپزد تا نرم شود.

در مرحله بعدی پاپریکا، زیره، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط بیفرایید و هم بزنید سپس، تخم مرغ ها را داخل ظرفی جداگانه شکسته و کمی هم بزنید.

در مرحله پایانی تخم مرغ ها را روی مواد داخل تابه ریخته و درب تابه را گذاشته تا تخم مرغ ها بپزند که بسته به سلیقه تان می توانید تخم مرغ را سفت و یا نیم پر کنید و با جعفری خرد شده یا سبزی دلخواه تزیین کنید.

دستور تهیه املت مراکشی

نکات کلیدی

1. به منظور طعم اصیل تر می توانید از روغن زیتون استفاده کنید.

2. در صورتی که تمایل به تند بودن املت دارید به آن کمی پودر چیلی یا فلفل قرمز بیفرایید.

3. استفاده از پنیر باعث نرم تر و کش دار شدن بافت املت می شود.

4. به منظور حفظ بافت طبیعی تخم مرغ ها، بیش از حد آن ها را هم نزنید.

5. می توانید به مواد کمی زیتون سیاه خرد شده نیز بیفزایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان