ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کرومبولونی خانگی؛ ساده تر از چیزی که فکر می کنید!

یکی از انواع شیرینی های محبوب و پرطرفدار، سیرینی کرومبولونی می باشد که نحو تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است. در این مقاله طرز تهیه شیرینی کرومبولونی را به شما دوستان آموزش می دهیم.

طرز تهیه کرومبولونی خانگی؛ ساده تر از چیزی که فکر می کنید!

شیرینی کرومبولونی جزو خانواده کروسان ها می باشد که در این خانواده از جایگاه خاصی برخوردار است و نسبت به شیرینی های رولی متمایز می باشد که به عنوان یک شیرینی ایتالیایی محسوب می شود و دارای طعم و بافت متفاوتی است. از این رو، اگر شما نیز تمایل به تهیه این شیرینی خوشمزه دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه شیرینی کرومبولونی همراه ما باشید.

طرز تهیه شیرینی کرومبولونی

این شیرینی جزو آن دسته از شیرینی های می باشد که معمولاً در صبحانه با به عنوان دسر نیز سرو می شود و مانند شیرینی نوتلایی و کنافه ترکی پرطرفدار و محبوب است. در ادامه مطلب، نحوه تهیه آن را به شما دوستان عزیز آموزش می دهیم.

 آموزش تهیه کرومبولونی

مواد لازم

  • آرد همه منظوره : پانصد گرم
  • شکر : شصت گرم
  • شیر : صد میلی لیتر
  • آب : صد و شصت میلی لیتر
  • خمیر مایه : ده گرم
  • عسل : ده گرم
  • کره : پنجاه گرم
  • کره برای لایه لایه شدن خمیر : دویست و پنجاه گرم

دستور تهیه

ابتدا آرد، شکر، و نمک را باهم ترکیب کنید و بعد به آن شیر، آب، عسل و مایه خمیر بیفزایید و با دست یا همزن برقی خمیر ورز دهید.

حالا کره را کم کم بیفزایید تا خمیر یکدستی حاصل شود و اجازه دهید بیست دقیقه استراحت کند.

حالا خمیر را پهن کرده تا یک مستطیل بیست در سی سانتی متر ایجاد شود سپس با فویل پوشانده و اجازه دهید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند.

حالا در این فاصله که خمیر در حال استراحت می باشد کره را در سایز بیست در بیست پهن کرده و داخل  بگذارید.

در مرحله بعدی پس از دو ساعت، خمیر را پهن کرده و کره را وسط آن گذاشته و با خمیر روی آن را بپوشانید سپس با کمک وردنه به آرامی خمیر را در سایز بیست در شصت پهن تر کنید.

حالا دو سمت خمیر را به داخل برگردانده و بعد یک طرف خمیر را کامل جمع نمایید و دوباره خمیر را  با پلاستیک پوشانده و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت نمایید.

حالا پس از استراحت مجدداً خمیر را پهن نمایید و در سایز بیست در شصت دوباره آن را پهن نمایید و روی خمیر را پوشانده و یک ساعت دیگر داخل یخچال بگذارید.

در مرحله بعدی خمیر را از یخچال خارج کرده و به آرامی با کمک وردنه در سایز سی در چهل و پنج پهن نمایید. سپس دور تا دور خمیر را صاف کرده و نوارهایی به عرض حدود چهار سانتی متر تهیه کنید.

حالا کاغذ روغنی شیرینی پزی را داخل سینی بگذارید سپس خمیرهای رول شده را روی کاغذ روغنی قرار دهید و قالب ها را بگذارید. باید روی آن ها را با کاغذ روغنی پوشانده و روی آن وزنه ای بگذارید و دوباره کنار بگذارید.

حالا سینی را داخل فر که از قبل در دمای 180 سانتی گراد گرم شده است بگذارید و اجازه دهید به مدت پانزده تا بیست دقیقه بماند. تا پخته شود.

در مرحله بعدی از طرز تهیه شیرینی کرومبولونی رول ها را برگردانده و اجازه دهید طرف دیگر رول ها نیز به مدت پانزده دقیقه پخته شود و در این فاصله مواد داخلی رول ها را با هر طعمی که تمایل دارید اماده کنید.

 نحوه تهیه کرومبولونی

حالا شیرینی خوش طعم با لایه های ترد و مرکز نرم و شیرین را برای صبحانه یا میان وعده نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان