سوسیس ماهی از آن دسته غذاهایی می باشد که اکثر افراد آن را نچشیده اند، در صورتی که با کیفیت ترین سوسیس می باشد. زیرا، در تهیه آن از ماهی استفاده می شود. از این رو، اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که به سوسیس علاقه دارید و به دنبال دستور تهیه این فست فود خوشمزه هستید بهتر است تا پایان مطلب، طرز تهیه سوسیس ماهی همراه ما باشید.
طرز تهیه سوسیس ماهی با طعم عالی
این غذای فست فودی نیز مانند سوسیس سیب زمینی و سوسیس تنوری جزو غذاهای پرطرفدار و محبوب است که به راحتی و در مدت زمان کمی تهیه می شود. در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما دوستان آموزش می دهیم.

مواد لازم
- فیله ماهی : پانصد گرم
- خامه : دویست گرم
- نان تست : دو عدد
- شیر : چهار قاشق غذاخوری
- پودر سیر: یک قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز : یک قاشق مرباخوری
- پودر فلفل سیاه و نمک : به مقدار لازم
دستور تهیه
به منظور تهیه این غذای خوش طعم ابتدا از فیله ماهی استفاده نمایید که بسته به ذائقه تان می توانید از هر ماهی از جمله ماهس سالمون، ماهی سفید، ماهی حلوا، ماهی شیر و….استفاده نمایید فقط باید دقت داشته باشید که کاملاً تیغه آن ها را جدا نمایید.
حالا پس از اینکه تیغه ماهی را جدا کرده آن را داخل فریزر گذاشته تا یخ بزند تا در زمان چرخ کرده ماهی له نشود سپس، ماهی را داخل چرخ گوشت، چرخ کنید و یا آن را خیلی ریز و ساطوری نمایید.
در مرحله بعدی نان تست را داخل شیر خیس کرده که بهتر است از نان تست ساده استفاده نمایید، سپس خمیر نان را با دست فشار داده تا شیر آن جدا شود.
حالا داخل یک تابه مناسب، ادویه های سوسیس ماهی مانند پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، پودر پیاز و پودر سیر را با ماهی چرخ شده ترکیب و خامه را هم بیفزایید.
در صورتی که از چرخ گوشتی استفاده می کنید که قابلیت پیچیدن سوسیس را دارد می توانید از آن استفاده نمایید در غیر اینصورت، با قیف یا کیسه فریزر سوسیس را آماده نمایید.
حالا مواد آماده شده را داخل قیف یکبار مصرف ریخته و سر قیف را برش دهید و آن را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شوند سپس سر و ته وکیوم را گره زده و ده سانت ، ده سانت جدا کرده و گره بزنید سپس به مدت پانزده دقیقه داخل آبجوش گذاشته و خارج کنید.
در مرحله پایانی از طرز تهیه سوسیس ماهی خوشمزه، پس از آماده شدن می توانید سوسیس ماهی را در آرد سوخاری غلتانده و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی
1. این روش تهیه، به منظور تهیه سوسیس میگو نیز مورد استفاده قرار گرفته می شود فقط باید دقت داشته باشید که در زمان تمیز کردن میگوها رگ داخل آن را بگیرید.
2. در تهیه سوسیس ماهی از مواد نگهداری استفاده نمی شود. از این رو، بهتر است داخل فریزر گذاشته و فقط به مدت دو هفته می توانید از آن استفاده کنید.
3. سوسیس ماهی را می توانید به شکل ساندویچ و با سس تارتار، پیازچه و جعفری استفاده نمایید.