کوفته خمیری یک غذای سنتی و اصیل افغانی است که نحوه تهیه آن ساده است و به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید کوفته خوشمزه ای بپزید. از این رو، اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که تمایل به تهیه این کوفته دارید و به دنبال یک دستور تهیه ساده و راحت هستید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه کوفته خمیری همراه ما باشید.

آموزش طرز تهیه کوفته خمیری با طعم عالی
کوفته خمیری از آن دسته غذاهایی می باشد که با روش های مختلفی و با مواد اولیه متنوعی تهیه می شود که بسیار خوش طعم است و طرفداران زیادی را به خود جذب می کند که نیاز به یک سری مواد ساده دارد. در ادامه مطلب طرز تهیه کوفته خمیری را به شما دوستان عزیز آموزش می دهیم تا بتوانید کوفته خمیری خوشمزه و پرطرفدار را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
- آرد : دویست و پنجاه گرم
- کره منجمد شده : صد و بیست و پنج گرم
- بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل سیاه : به مقدار لازم
نحوه تهیه
به منظور تهیه این غذای خوش طعم می توانید وسط آن مانند پیراشکی داشته باشید یا اینکه فقط خمیر ساده استفاده نمایید، حالا آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه مناسبی ریخته و کره کاملاً یخ را از فریزر خارج کرده سپس داخل آن رنده نمایید.
حالا کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید و با دست کمی ورز دهید تا زمانی که کره آرد را به شکل تکه ای در آورد و بعد کمی آب سرد به آن بیفزایید تا خمیر شود.
در مرحله بعدی خمیر را با دست به بیست و چهار توپ کوچک شکل دهید سپس کوفته های خمیری را داخل خوراک که آب آن کمی بیشتر از مقدار دلخواه شما است و تقریبا پخته شده است ریخته و با قاشق داخل آن فرو ببرید.
در مرحله پایانی، کوفته خمیری مقداری از آب خوراک را به خود جذب می کنند از این رو، اگر آب خوراک به اندازه کافی نمی باشد کمی آب جوش به آن بیفزایید و خوراک را هم بزنید و درب ظرف را بسته و اجازه دهید سی دقیقه داخل فر روی حرارت ملایم پخته شود. نوش جان.

شما دوستان عزیز در صورت تمایل با کلیک بر روی کوفته گندم و کوفته قزوینی می توانید با دستور تهیه این کوفته های خوشمزه و پرطرفدار آشنا شوید و همچنین، می توانید این غذاهای سنتی خوش طعم را تهیه و نوش جان کنید.