مرباها دارای انواع مختلفی هستند که یکی از مرباهایی که امروزه طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است مربای سیب و به است که نحوه تهیه آن بسیار ساده و راحت. از این رو، اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید ک به مربا علاقه زیادی دارید و به دنبال دستور این مربای خوش طعم و محبوب هستید به شما دوستان عزیز پیشنهاد می کنیم بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه مربای سیب و به همراه ما باشید.

آموزش طرز تهیه مربای سیب و به
این مربا جزو مربای خوشمزه و محبوب است و مانند مربای کرن بری و مربای جوانه گندم با یک سری مواد ساده می توانید آن زا به راحتی و در مدت زمان کمی تهیه کنید. در ادامه مطلب، دستور تهیه این مربا را به شما دوستان آموزش می دهیم تا بتونید آن را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
- آب : چهار لیوان
- شکر : چهار لیوان
- به متوسط :چهار عدد
- سیب متوسط : چهار عدد
- آبلیمو : چهار قاشق غذاخوری
دستور تهیه
به منظور تهیه این مربای خوشمزه، ابتدا به و سیب را پوست گرفته و هسته آن را خارج کنید و بعد به تکه های کوچک خرد نمایید. سپس، داخل قابلمه مناسبی بریزید.
حالا روی آن شکر بپاشید و روی قابلمه را پوشانده و اجازه دهید چند دقیقه داخل یخچال بماند تا آب بیندازد.
در مرحله بعدی از نحوه تهیه مربای سیب و به، قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته به آن چهار لیوان آب بیفرایید، و بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کره و تا مربا پخته شود.
حالا دو تا چهار ساعت زمان نیاز می باشد تا مربا آماده شود که بهتر است، در زمان پخت درب قابلمه را ببندید و یا از دمکنی استفاده کنید تا مربا خوشرنگ شود.
در مرحله پایانی از دستور تهیه مربای سیب و به کمی آب لیمو بیفرایید و بعد از اینکه مربا به غلظت مناسبی رسید حرارت را خاموش کنید.

نکات تکمیلی
به منظور تهیه این مربای خوش طعم توجه به یک سری نکات برای خوشمزه تر شدن این مربا از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که این نکات عبارتند از :
1. به منظور اطمینان از غلظت مناسب مربا چند قطره از شیره مربا را داخل آب سرد بریزید، اگر شیره به ته لیوان رفت و پخش نشد یعنی مناسب است.
2. مربا را بعد از سرد شدن داخل ظرف شیشه ای تمیز گذاشته و بعد داخل یخچال نگهداری نمایید.
3. به منظور طعم بیشتر از چوب دارچین، پودر هل، زعفران و… می توانید در این مربا استفاده کنید.