کباب در بین ما ایرانیان بسیار پرطرفدار است و در مراسمات مختلف به عنوان غذای اصلی در نظر گرفته می شود. در میان انواع کباب امروز قصد داریم طرز تهیه کباب ناپلئونی را با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم. با آرگا همراه باشید.
طرز تهیه کباب ناپلئونی خوشمزه و لذیذ
کباب ناپلئونی یکی از انواع کباب های مجلسی و خوش طعم ایرانی می باشد که ظاهر و روش درست کردن آن با سایر کباب ها مانند کباب کوبیده یا کباب برگ متفاوت است. در حقیقت این کباب نوعی استیک یا رول گوشت لایه لایه است که معمولا با گوشت راسته یا فیله گوساله آمده می شود. ضمنا به خاطر لایه لایه بودن به این کباب ناپلئونی می گویند.

مواد لازم
برای تهیه کباب ناپلئونی به مواد زیر نیاز است:
- گوشت راسته یا فیله یک کیلو
- دنبه نیم کیلو
- فلفل دلمه ای یا فلفل تند یک عدد
- پیاز نیم کیلو
- گوجه فرنگی دو عدد
- گشنیز یک دسته
- نمک، فلفل سیاه، زیره و پاپریکا به مقدار نیاز
طرز تهیه
برای تهیه کباب ناپلئونی خوشمزه ابتدا گوشت را خیلی نازک برش زده یا با بیفتک خوب بکوبید. سپس پیاز را خلالی ریز کنید و با ادویه ها مخلوط کنید. بعد گوشت را داخل آن قرار داده و 2-3 ساعتی در یخچال قرار دهید تا خوب مزه دار شود.

سپس دنبه را به صورت لایه های باریکی برش بزنید. بعد گوشت را از یخچال خارج کرده و روی تخته آشپزخانه یک لایه گوشت و یک لایه دنبه قرار دهید. این کار را تا رسیدن به آخرین لایه ادامه دهید.
سپس گوشت را داخل یخچال قرار داده تا دنبه کمی منجمد شود. بعد آن را خارج کرده و به اندازه های دلخواه برش بزنید. در نهایت کباب را روی منقل کباب کنید.

می توانید گوجه فرنگی و فلفل سبز را هم در کنار آن کباب و در ظرف مدنظر به همراه پلو یا نان سرو کنید. مزه خیلی خوشمزه و لذیذی دارد. نوش جان