ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه لواشک انار و زرشک؛ ترش، خوش رنگ و خانگی!

لواشک انار و زرشک یکی از لواشک های خوشمزه ای است که می توانید در منزل آماده و از خوردن آن لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه لواشک انار و زرشک با ما همراه باشید.

طرز تهیه لواشک انار و زرشک؛ ترش، خوش رنگ و خانگی!

لواشک انار یکی از لواشک های بسیار خوشمزه است ولی می توانید آن را با زرشک ترکیب کرده و یک طعم متفاوت تر و خوشمزه تر را امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه لواشک انار و زرشک را به اشتراک می گذاریم.

طرز تهیه لواشک انار و زرشک خوشمزه

لواشک انار یکی از لواشک های خوشمزه ای است که می توان در فصل پاییز و زمستان درست کرد. ولی می توانید آن را با زرشک ترکیب کنید و یک طعم متفاوت تر و خوشمزه تر را امتحان کنید. در ادامه مطلب با طرز تهیه لواشک انار و زرشک آشنا می شوید.

 طرز تهیه لواشک انار و زرشک

همچنین می توانید برای آشنایی با طرز تهیه لواشک انار و سیب از این مقاله نیز بازدید نمایید.

مواد لازم

برای تهیه لواشک انار و زرشک به مواد زیر نیاز است:

  • یک کیلو انار
  • 100-200 گرم زرشک
  • یک قاشق غذاخوری نمک
  • یک قاشق غذاخوری شکر

طرز تهیه

برای تهیه لواشک انار و زرشک ابتدا انارها را دان کنید. سپس زرشک را شسته و درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. در ادامه انارها را داخل یک ظرف ریخته و با گوشتکوب برقی خوب له و پوره کنید.

روش تهیه لواشک انار و زرشک

حالا پوره انار را درون آبکش بریزید و خوب فشار دهید تا هسته انار و قسمت‌هایی که خوب پوره نشده کاملا گرفته شود. سپس مقداری نمک و شکر به آن اضافه و روی حرارت قرار دهید. مدام مواد را هم زده تا ته نگیرد.

سپس زرشک را اضافه نموده و هم بزنید. اجازه دهید زرشک هم خوب بپزد و له شود. بعد کف یک سینی را سلفون بکشید و مایه آماده شده از پوره انار و زرشک را روی آن بریزید. بعد مواد را خوب صاف و یک دست کنید. در انتها سینی را زیر نور آفتاب قرار داده تا لواشک شما خشک شود.

همچنین می توانید سینی را در فر با دمای بسیار کم (حدود 50 درجه سانتی گراد) قرار دهید و درب فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت اضافی خارج گردد. مدت زمان خشک شدن لواشک به ضخامت لایه و رطوبت محیط بستگی دارد. به طور معمول حدود  8 تا 12 ساعت زمان کافی است.

بعد از خشک شدن کامل لواشک انار و زرشک، آن را به شکل دلخواه برش زده و در ظروف دربسته نگهداری کنید.

 طرز تهیه لواشک انار و زرشک

نکات تکمیلی برای تهیه لواشک انار و زرشک

تهیه این لواشک مانند سایر لواشک ها نیازمند رعایت یک سری نکات است که در ادامه به آن ها اشاره می شود:

  • میزان استفاده از نمک و شکر به میزان شیرینی و ترشی انار و زرشک بستگی دارد. اگر انار شیرین است مقدار کمتری شکر استفاده و از کمی آب لیمو برای تنظیم طعم استفاده کنید. اگر انار ترش است میزان شکر را افزایش داده تا طعم لواشک متعادل شود.
  • زرشک طعم ترشی دارد از این رو میزان شکر را باتوجه به مقدار زرشک تنظیم کنید. نمک به میزان کم به لواشک طعم بهتری می دهد و مراقب باشید در استفاده آن زیاده روی نکنید وگرنه لواشک شما شور می شود.
  • مدت زمان خشک شدن لواشک انار و زرشک به عواملی مانند ضخامت لایه لواشک، میزان رطوبت هوا، دمای محیط و شدت تابش آفتاب بستگی دارد.
  • برای جلوگیری از تلخ شدن انار دقت کنید پوست و غلافی همراه دانه ها نباشد زیرا وجود هسته یا پوست در انار سبب تلخ شدن آن می شود.
  • لواشک را در جای خشک و خنک نگهداری تا مدت بیشتری از آن استفاده کنید.
  • برای خوش رنگ تر شدن لواشک انار و زرشک می توانید کمی رب انار به مخلوط اضافه تا رنگ قرمزتری پیدا کند. اضافه کردن کمی روغن به مخلوط لواشک هم سبب می شود لواشک خوش رنگی به دست آید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان