خاش لاما از آن دسته غذاهای خوش طعم و پرطرفدار هستند که از گوشت، سبزیجات و ادویه های معطر تهیه می شوند که به شکل خورشتی غلیظ تهیه می شوند و با گوشت گاو یا گوسفند همراه می باشد. از این رو، اگر شما دوستان عزیز نیز از آن دسته افرادی هستید که تمایل به تهیه این غذای خوشمزه دارید و به دنبال دستور تهیه آن هستید به شما دوستان عزیز پیشنهاد می کنیم بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه خاشلاما همراه باشید.

آموزش طرز تهیه خاشلاما، غذای ارمنی خوشمزه
به منظور تهیه خاشلاما نیاز به یک سری مواد ساده است که به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه و نوش جان کنید و طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. در ادامه مطلب دستور تهیه این غذای محبوب را به شما همراهان عزیز آموزش می دهیم که بسیار ساده و راحت است تا بتوانید این غذای خوش طعم را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
- گوشت گاو یا گوسفند : پونصد گرم
- پیاز : یک عدد بزرگ
- گوجه فرنگی : سه عدد متوسط
- فلفل دلمه ای : دو عدد
سیر : سه حبه
- نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
- روغن نباتی یا کره : دو قاشق غذاخوری
دستور تهیه
به منظور تهیه این غذای ارمنی خوش طعم و پرطرفدار، ابتدا گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده و با سیر و پیاز تفت داده و بعد به آن ادویه ها و سبزیجات خرد شده بیفزایید.
در مرحله پایانی از دستور تهیه خاشلاما اجازه دهید قابلمه روی حرارت ملایم پخته شود تا غلیظ و خوش طعم شود و بعد با نان و برنج سرو کنید.

شما دوستان عزیز در صورت تمایل با کلیک بر روی طرز تهیه خوراک میگو با پنیر و طرز تهیه خوراک مرغ مکزیکی می توانید با نحوه تهیه آن ها آشنا شوید و همچنین، می توانید آن ها را تهیه و نوش جان کنید.