سوسه کباب نوعی مرغ شکم پر است که معمولا در مناسبت ها و جشن ها با استفاده از مرغ، جوجه یا خروس تهیه میشود و طعم خاص و متفاوتی دارد. اگر شما نیز تمایل به تهیه این غذای خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه سوسه کباب همراه ما باشید.
طرز تهیه سوسه کباب با طعم بی نظیر
سوسه کباب یکی از غذهای محبوب و پرطرفدار مازندرانی است که به دلیل مواد مختلفی که در آن به کار می رود، طعم خاصی دارد و یک گزینه عالی برای جشن ها و مهمانی ها است و مانند تهیه کباب ناپلئونی و کباب تابه ای عربی با یک سری مواد ساده و به راحتی تهیه می شود. در ادامه نحوه تهیه را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم :
- مرغ کامل (حدود یک کیلوگرم): یک عدد
- سبزی معطر (تره، جعفری، گشنیز): دویست گرم
- پیاز: دو عدد
- سیر: دو حبه
- گردو آسیاب شده: چهار قاشق غذاخوری
- رب انار: دو قاشق غذاخوری
- دانه انار: یک قاشق غذاخوری
- آلو: ده عدد
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- زردچوبه و روغن: به مقدار لازم
روش تهیه:
برای شروع، مرغ را به خوبی بشویید و خشک کنید. سپس نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را مخلوط کرده و به مرغ بمالید. مرغ را در یک ظرف دربسته قرار داده و اجازه دهید به مدت یک ساعت در یخچال بماند تا طعم دار شود.
پیازها را رنده کرده و در کمی روغن داخل قابلمه بریزیذ. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و پیاز را تا زمانی که نرم شود، تفت دهید. سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و با پیاز تفت دهید.
در این مرحله، به پیاز و سیر نمک، فلفل و زردچوبه بیفزایید و خوب تفت دهید. سپس سبزی معطر خرد شده را اضافه کرده و حدود ده دقیقه دیگر تفت داده تا سبزی ها کمی سرخ شوند.
حالا گردوی آسیاب شده را اضافه کرده و همراه با دیگر مواد خوب تفت داده تا همه چیز با هم مخلوط شود. سپس دانه انار، رب انار و آلوهای خرد شده را اضافه کرده و باز هم تفت داده تا مواد به خوبی ترکیب شوند. بعد از اینکه مواد به روغن افتادند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی خنک شود.
مرغ را از یخچال بیرون آورده و مواد خنک شده را داخل شکم مرغ بریزید.و بعد شکم مرغ را با نخ و سوزن یسته تا مواد بیرون نریزند. سپس مرغ را در یک قابلمه مناسب بگذارید.
کمی روغن به قابلمه اضافه کرده و مرغ را سرخ کرده تا سطح آن طلایی شود. سپس بقیه مواد را به همراه کمی آب (حدود نصف لیوان) به قابلمه بیفزایید.
حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا مرغ به آرامی بپزد. در حین پخت، مقداری از مواد داخل قابلمه را روی مرغ ریخته تا طعم ها بهتر به خورد گوشت بروند. پخت این غذا حدود دو ساعت طول می کشد.

در مرحله پایانی از طرز تهیه سوسه کباب، پس از اینکه مرغ کاملاً پخته شد و طعم ها به خوبی در آن نفوذ کرد، سوسه کباب آماده است. این غذا را معمولاً همراه با کته سرو می کنند تا طعم بی نظیرش کامل تر شود. نوش جان.