ماهان شبکه ایرانیان

کاهش قابل توجه تولید شیر و گوشت/ علت چیست؟

خبرگزاری صدا و سیما : شیوع بیماری تب برفکی منجر به کاهش محسوس در میزان تولیدات اصلی دامداری شده است.

کاهش قابل توجه تولید شیر و گوشت/ علت چیست؟

عضو اتحادیه دامداران اعلام کرد که به علت شیوع بیماری تب برفکی میزان تولید شیر و گوشت به طور میانگین 15 تا 20 درصد کاهش یافته است.

مجتبی عالی پیش‌بینی کرد: با ادامه این روند، تولید شیرخام تا پایان امسال به 9 میلیون تن برسد، در حالی که برآورد اولیه برای امسال 13 میلیون تن بود.

وی  افزود: علاوه بر تب برفکی، کمبود و افزایش قیمت نهاده‌های اساسی مانند کنجاله سویا، ذرت، جو، کاه و یونجه در سامانه بازارگاه نیز به شدت بر قیمت تمام شده محصولات و افت تولید تأثیرگذار بوده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان