ماهان شبکه ایرانیان

تزریق دلار ۱۵ شرکت پتروشیمی به بازار

فارس : به گفته رئیس انجمن کارفرمایان صنعت پتروشیمی، عرضه ارز حاصل از صادرات پتروشیمی‌ها در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا ادامه دارد.

تزریق دلار 15 شرکت پتروشیمی به بازار

احمد مهدوی ابهری، دبیر انجمن کارفرمایان صنعت پتروشیمی گفت: عرضه ارز حاصل از صادرات پتروشیمی‌ها امروز هم مانند روزهای گذشته در مرکز مبادله ارز و طلا ادامه داشت و از پایه 118 هزار تومان به ازای هر دلار شروع شد.

وی گفت: بر اساس اطلاعی که کسب کردم 15 شرکت پتروشیمی ارز حاصل از صادرات خود را امروز سه‌شنبه در مرکز مبادله ارز که رقم قابل توجهی از و این روند همچنان ادامه دارد و امیدواریم به تثبیت قیمت و سپس کاهش قیمت ارز کمک کند.

دبیر انجمن کارفرمایان پتروشیمی گفت: پتروشیمی‌ها با تمام توان پای کار کشور هستند، تا از التهاب بازار ارز با عرضه به موقع کم کنند.

یکی از صنایع ارزآور مهم کشور صنعت پتروشیمی است که سالانه حدود 13 تا 14 میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات خود را در بازار عرضه می‌کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان